Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 350 000 SEK / Fast pris
Adress
Patentgatan 3, Gideonsberg, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75.5 kvm
Avgift
4 121 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trea med högt läge på omtyckta Gideonsberg

Varmt välkommen till denna inflyttningsklara lägenhet med fast pris och med möjlighet att anpassa tillträdesdag efter behov! Kontakta mäklaren för en personlig visning.

Lägenheten bjuder på ett rymligt vardagsrum samt ett ljust och härligt kök med en bardisk som avskiljare mot vardagsrummet. För en mindre kostnad finns möjligheten att få en hel vägg med väggskåp i köket istället för bardisken. Det går även att ersätta kyl och frys med en kombinerad kyl/frys och ett högskåp. Från vardagsrummet når du balkongen med utsikt över innergården. Bygglov för att glasa in balkongen finns. Lägenheten har två trivsamma sovrum, ett praktiskt förråd samt ett fräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Via föreningen får du bland annat tillgång till en trevlig och välskött innergård och gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet. I månadsavgiften om endast 4121 kronor ingår värme, vatten, tv och bredband.

På Gideonsberg bor du i populära kvarter med närhet till allt man kan önska. Ica Ettan ligger endast ett stenkast bort och grönområdet Mårtens Hage bjuder på trevliga promenadstråk. Här finns även skolor, förskolor och bra kommunikationer. Västerås city, Mälardalens högskola och Rocklunda finns inom cykelavstånd. Det här är den perfekta lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende!

VÄLKOMMEN HEM.

Det här är en av få lägenheter som finns kvar i populära Tegnérlunden 5. Söker du en 3:a med ett annat läge eller en annan planlösning så kan följande lägenheter vara ett alternativ:

Patentgatan 1, 6-1201, 75.5 kvm, vån 3, 2 350 000 kr
https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMBOLGH/CMBOLGH4QS3B8670NINTD09

Patentgatan 3, 5-1001, 91 kvm, vån 0, 2 695 000 kr
https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMBOLGH/CMBOLGH4QS3AR2SGNINQU1D

Observera att bilderna med möbler och inredning är tagna i visningslägenheten som har likadan planlösning men ett annat läge i huset.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande hall med hatthylla och garderober. Hallen har vitmålade väggar och parkettgolv.

Kök
Ett öppet och ljust kök med generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet med en bardisk som avskiljare. (För en mindre kostnad finns möjligheten att få en hel vägg med väggskåp i köket istället för bardisken.)
Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt hel kyl och frys.

Vardagsrum
Ett ljust vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och utgång till balkongen. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är rymligt och har en klädkammare. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Ett lite mindre sovrum med två garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum 1
Ett fräscht badrum med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Klädkammare/Förråd
Praktiskt förråd/klädkammare med parkettgolv och vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Tegnérlunden 5 - Godkänd ekonomisk plan BRF Tegnérlunden 5 - Stadgar bofakta 5-1201.pdf BRF Informationsbroschyr

Bostadsfakta

Kommun

Västerås kommun.

Storlek

Boarea 75.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

5-1201

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Våning 2 i hiss.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Tegnérlunden 5
Organisationsnummer: 769634-1002
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5-1201
Antal lägenheter: 63
Antal lokaler: 0

Parkering: Tegnérlunden 5 förfogar över 28 st garageplatser i samfällighetens garage - 1100 kr/mån
11 st p-platser utomhus med elstolpe - 550 kr/mån

För närvarande finns det lediga platser i garaget. Kontrollerat 2019-05-17.

TV och bredband: TV och bredband via Viasat (100/10 Mbit/s ingår i avgift)

Gemensamma utrymmen: Cykelställ med tak, barnvagnsrum, miljöhus.
Samfällighetens gemensamhetslokalen "Svarta huset" går att hyra för en kostnad om 400 kr/dygn (från kl 12.00 - kl 12.00 nästa dag). I lokalen finns ett större rum (utrustat med pentry, ett större matbord och soffa), ett mindre sovrum samt en toalett.

Månadsavgift

Avgift: 4 121 SEK / mån
Inkl. värme, vatten, TV och bredband (100/10 Mbit/s)

Gårdsplats/innergård

Trivsam innergård med lekplats.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.88915 %

Uteplats

Balkong i österläge.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy