Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

G6K HC5

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 550 000 EUR
Plats
Marbella- Nueva Andalucia, Marbella, Costa del sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
1000.0 kvm
Tomt
ca 2 500 KVM
Rum
8 rum, varav 6 sovrum. 8 badrum.

Eclectic front-line golfvilla med vidsträckt panoramautsikt

Uppförd till en exceptionellt hög standard gör den unika arkitekturen detta till ett av de få noterade byggnaderna i Marbella med extremt höga tak, vacker stenarbete och art deco-finish överallt.

Byggd på en stor och avskild tomt skryter huset med hisnande vyer rakt över golfbanan och ner till havet. Utanför finns en anlagd trädgård med en infinitypool och en omfattande terrass med sittgrupp och separat al fresco-matsal.

Funktionsfontäner och färgad exteriörbelysning har inkorporerats för att skapa den mest spektakulära atmosfären. Huset nås via en unik gångbro som leder in i en stor entréhall och ner till stora lounges i olika nivåer - två av dem har en fungerande öppen spis.

Det finns en stor matsal och ett ultramodernt kök från Gaggenau med en fantastisk uppsättning apparater, inklusive dubbla ugnar och en integrerad kaffemaskin. På samma nivå finns en gästtoalett, en master bedroom-svit med ett omklädningsområde, ett imponerande ensuite-badrum med ett fristående badkar, en spiraltrappa som leder upp till ett lekrum och ett ytterligare sovrum med eget badrum.

Uppmärksamhet på detaljer genom hela huset är en nyckelfunktion med unikt måleri och guldglas i sovrummen för total integritet. På nedre våningen finns två ytterligare stora gästrum, båda med egna badrum, varav ett har designats för att replikera de på Exclusive London Dorchester Hotel.

Det finns en ljudisolerad biografrum med massagestolar och integrerade dryckeskylare/värmare, samt ett fullt utrustat gym med ett separat förråd. På denna nivå finns också en mycket stor walk-in-garderob som har byggts till en överlägsen standard med klimatkontroll för pälsrockar, en vinkällare och en extremt rymlig självständig lägenhet med ett fullt utrustat kök, badrum, vardagsrum med matplats, separat sovområde och privat tillgång.

Utanför finns en spa med en stor jacuzzi och dusch- och toalettfaciliteter. Dessutom finns det en stor garage för upp till fyra bilar och ett förråd.

Villan presenteras i oöverträffat skick med utsökt konstverk och kristallglas överallt. Ytterligare funktioner inkluderar varm och kall luftkonditionering, golvvärme och ett högt avancerat larmssystem som ger utmärkt säkerhet.

Detta är en exklusiv möjlighet att förvärva en unik lyxig familjebostad på en mycket eftertraktad plats!

Dokument (pdf)

Payment Plan Villa Aguilas

Länkar

360

Allmän information

UppdragsID

G6K HC5

Antal rum

8 varav 6 Sovrum

Antal badrum

8

Tomtareal/mark

2 500 kvm

Boarea

2500 kvm

Fastighetsbeteckning

Villa Calle Las Aguilas

Objektstyp

Villa

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta