Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GND VSO

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 295 000 EUR
Plats
Marbella- Nueva Andalucia, Marbella, Costa del sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
567.0 kvm
Tomt
ca 1 146 KVM
Rum
7 rum, varav 6 sovrum. 5 badrum.

En juvel i ett av Marbellas mest prestigefyllda områden

Upptäck Villa Diamond, en bländande fastighet som verkligen förtjänar sitt namn.

Denna utsökt renoverade fastighet med sex sovrum är diskret belägen i slutet av en lugn återvändsgränd, i hjärtat av det eftertraktade Nueva Andalucía, ett lyxens fristad känt som 'Marbella Golf Valley'.

I närheten finns Puerto Banús och Marbellas Golden Mile, med Michelinstjärnorrestauranger och globala namn som Nobu och Cipriani, liksom stormarknader, butiker, apotek, medicinska tjänster, exklusiva sport- och strandklubbar.

Villa Diamond sträcker sig över 567 m2 vackert utformat bostadsutrymme och är utrustad med toppmoderna säkerhetssystem inklusive kameror, larm och UPS-aktivering. Det är också ett smart hem, vilket möjliggör enkel kontroll med ett fingertryck, från belysning och temperatur till underhållningssystem och säkerhet.

Interiören har höga tak genomgående, med fönster från golv till tak och skjutdörrar som ger gott om solljus från alla exponeringar. Kombinationen av polerad sten, glas, exotiska träavslutningar och lyxiga möbler blandar komfort och elegans, medan omgivande belysning sätter en lugn ton.

Ett öppet vardagsrum-matsalrum ansluter smidigt till en elegant mediearea och kök. Särskilt har den specialdesignade köksön utformats i geometriska former som facetterna på en slipad diamant.

Alla sex sovrum är generöst tilltagna, med inbyggda garderober och nedsänkta hyllor, samt privata balkonger. Den rymliga mastersviten har en stor, solöversvämmad terrass med utsikt över den frodiga trädgården.

De slående, stenklädda badrummen kompletteras med mässing- och stålblandare, stiliga marmorservanter, regnduschhuvuden som är infällda i taket och bakgrundsbelysta speglar som nästan verkar 'sväva' från väggen.

Villa Diamonds storhet sträcker sig bortom dess interiör, med en uppvärmd pool och jacuzzispa omgiven av fontäner, välskötta gräsmattor och beskurna palmer på en tomt om 1146 m2. Den pool cabana, komplett med ett fullt utrustat utomhuskök, kan bekvämt rymma upp till tolv gäster för både underhållning eller intima familjesammankomster.

Fly till Villa Diamond, personifikationen av lyx och exklusivitet. En sann juvel i ett av Marbellas mest prestigefyllda områden.

Dokument (pdf)

Planlösningar Payment Plan

Länkar

360

Allmän information

UppdragsID

GND VSO

Antal rum

7 varav 6 Sovrum

Antal badrum

5

Beskrivning pool

Uppvärmd swimmingpool med jacuzzi

Tomtareal/mark

1 146 kvm

Fastighetsbeteckning

Villa Diamond

Objektstyp

Villa

Byggnader

Inbrottslarm

Ja

Larmbeskrivning

Professionella säkerhetssystem inklusive kameror, larm och UPS-aktivering

Parkering

Parkeringsbeskrivning

2-bilsgarage

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta