Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GYZ WRD

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 450 000 EUR
Plats
La Herradura, Almuñecar, Costa Tropical, Spanien
Typ
Villa
KVM
306.6 kvm
Tomt
ca 465 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 5 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lyxig villa i La Herradura!

Välkommen till denna unika fastighet som kommer att vara belägen i det prestigefyllda området Punta la Mona i La Herradura!
Denna fantastiska villa kommer att ha en modern design och kommer att erbjuda en verkligt exceptionell boendeupplevelse.
Platsen för villan är noggrant utvald, för att du ska kunna njuta av den magnifika utsikten över La Herradura-bukten.

Denna villa kommer att erbjuda fyra lyxiga sovrum, var och en komplett med eget badrum och generösa inbyggda garderober. Det rymliga vardagsrummet kommer att vara en oas av komfort med stora fönster som sträcker sig från golv till tak och ger direkt tillgång till de underbara terrasserna och den skimrande infinitypoolen.

Ett kök i världsklass kommer att pryda detta hem, utrustat med energieffektiva vitvaror som tar matlagning och underhållning till en helt ny nivå.
Den exquisita finishen inkluderar handgjorda trädörrar, exklusiva Porcelanosa-kakel och högkvalitativa fönster med automatiska persienner, vilket ger både elegans och funktion i varje hörn.

Badrummen kommer att vara av enastående skönhet och komfort, och eleganta duschväggar i glas. En praktiskt placerad gästtoalett kommer att finnas bredvid poolterrassen för bekvämlighetens skull.

Terrassen och infinitypoolen kommer att vara verkliga paradis för avkoppling och nöje. Med inbyggda trappsteg och subtil LED-belysning kommer de att erbjuda en enastående atmosfär för både dag- och kvällstid. Utomhusbelysningen kommer att vara speciellt utformad för att framhäva den unika arkitekturen och skapa en underbar atmosfär.

Denna villa kommer att vara utrustad med central luftkonditionering för både varma somrar och kalla vintrar. Energieffektiviteten kommer att vara i fokus, med solpaneler som täcker större delen av energibehovet och ett aerotermiskt system för varmvatten.

Med hemautomation och videointercom kommer du att ha full kontroll över ditt hem och kunna njuta av en säker och bekväm livsstil.
Ett rymligt garage kommer att erbjuda gott om plats för flera bilar, och ytterligare bekvämligheter som ett praktiskt skafferi, tvättstuga och förråd kommer att finnas till hands för att underlätta din vardag.

Varmt välkommen till oss på SkandiaMäklarna för att säkra din villa i en samling av endast 30 exklusiva villor!

Dokument (pdf)

R4-12_Plans_28.07.2022

Länkar

Allmän information

UppdragsID

GYZ WRD

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Antal badrum

5

Beskrivning pool

Infinitypool på 30kvm

Tomtareal/mark

465 kvm

Boarea

306.6 kvm

Fastighetsbeteckning

Villa R4-12

Objektstyp

Villa

Byggnader

Byggår

2024

Uteplatsbeskrivning

Terrass yta: 147kvm

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Privat garage

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta