Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

G6M FNY

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
550 000 EUR
Plats
Frigiliana, Frigiliana, Costa del sol, Spanien
Typ
Radhus
KVM
176.0 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 3 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härligt radhus med privat pool!

Välkommen till detta fantastiska radhus belägen i det eftertraktade området Puerto Blanquillo i Frigiliana.
En sann pärla inom bekvämt gångavstånd till stadens centrum.

Denna fastighet sträcker sig över två våningar och erbjuder en oslagbar livsstil med en privat pool, eleganta terrasser och ett stort garage under fastigheten.

Vid ankomst möts du av en trappa som leder upp till en terrassen med pool och entré till själva fastigheten. När du kliver in möts du av en luftig öppen planlösning, där vardagsrum, matplats och kök förenas till en harmonisk enhet. Det ljusa vardagsrummet är riktat mot solen och bjuder in naturligt ljus genom flera uppsättningar altandörrar som ger tillgång till de omgivande terrasserna. En mysig öppen spis och luftkonditionering för både varma sommardagar och svala vinterkvällar finns för att skapa en perfekt atmosfär. Köket är fullt utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en diskmaskin, mikrovågsugn och integrerad ugn och spishäll. En korridor leder dig från vardagsrummet till ett stort familjebadrum utrustat med dusch och toalett. På entreplan finns också det första sovrummet med inbyggda garderober och direkt tillgång till terrassen.

En vacker trappa tar dig upp till andra våningen, där du finner ett stort sovrum med två separata terrasser - en framför fastigheten och en på sidan. Sovrummet är elegant utformat med generösa inbyggda garderober och har luftkonditionering för att garantera komfort året runt. Detta sovrummet har även ett eget badrum, utrustat med både badkar, separat dusch och toalett. På andra våningen finner du också det andra sovrummet, med inbyggda garderober, samt ett separat familjebadrum med dusch, och toalett - allt med den högsta standarden.

En extra fördel med denna villa är det stora och rymliga garaget under villan. Här ryms inte bara en bil, utan du har också gott om plats för förvaring. Garaget har tillgång från gatan samt internt via trappan inne i villan, vilket ger extra bekvämlighet och flexibilitet.

Utomhusutrymmet är inget annat än spektakulärt, med enastående panoramautsikt över landsbygden och kusten. Här kan du njuta av avkopplande stunder och underbara solnedgångar.

Varm välkommen till oss på SkandiaMäklarna för mer information och visning!

Allmän information

UppdragsID

G6M FNY

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Antal badrum

3

Beskrivning pool

Privat pool.

Boarea

176 kvm

Objektstyp

Radhus

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Privat garage

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta