Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GVG J5J

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 EUR
Plats
La Herradura, Almuñecar, Costa Tropical, Spanien
Typ
Villa
KVM
247.8 kvm, biarea 309.0 kvm
Tomt
ca 435 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 5 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiva villa i La Herradura!

Välkommen till denna exklusiva villa i La Herradura, som just nu håller på att byggas! Den kommer vara belägen i den eftertraktade Punta de la Mona-området. Med en interiör och exteriör i toppmoderna design och oslagbara läge, kommer denna bostad definitivt att locka den mest kräsna smaken.

Redan vid första anblicken kommer du att bli imponerad av de imponerande fönstren som kommer sträcka sig från golv till tak. Villan kommer ha automatiska fönsterluckor så du enkelt anpassa ljusinsläppet och bevara ditt privatliv. Du kommer kliva in på entréplanet och mötas av en modern och öppen planlösning som förenar köket och vardagsrummet. Köket kommer vara utrustat med toppmoderna vitvaror och kommer erbjuda allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk. Från både vardagsrummet och köket kommer du nå en underbar terrass med en infinitypool som smälter samman med den fantastiska havsutsikten. Platsen för villan är noggrant utvald, för att du ska kunna njuta av den magnifika utsikten över La Herradura-bukten.

På entréplanet kommer även det första sovrummet vara med eget badrum och en rymlig walk-in-closet. Här kommer även finnas en gästtoalett och ett praktiskt tvättrum. En trappa upp kommer de tre återstående sovrummen vara, var och en med eget badrum. Ett av dessa sovrum kommer också en walk-in-closet. Varje sovrum kommer ha skjutdörrar i glas som leder till en terrass där du kommer kunna njuta av härliga vyer över havet, naturen och bergen. Alla sovrum kommer vara utrustade med inbyggda garderober eller walk-in-closets för optimal förvaring. För att maximera utsikten kommer villan ha glasräcken på terrasserna.
Det kommer finnas en hiss mellan garage och entréplan.

Denna villa kommer även med moderna bekvämligheter som central varm- och kalluftkonditionering, samt en komplett solcellsinstallation för att minska energikostnaderna och ett solsystem för tappvarmvatten. För din bekvämlighet kommer det finnas ett privat garage med automatisk garageport med plats för två bilar. Utebelysningen kommer vara utrustad med LED-lampor för att skapa en stämningsfull atmosfär och förhöja villans eleganta utseende.

Denna exklusiva villa i La Herradura på Costa Tropical kommer verkligen vara en pärla som kommer imponerar på alla sätt. Med sin toppmoderna design, fantastiska havsutsikt och oslagbara bekvämligheter är detta hemmet för den som söker det absolut bästa.

Det finns fler villor under uppbyggnad och även redan färdiga till salu! Varmt välkommen till oss på SkandiaMäklarna Nerja för mer information!

Dokument (pdf)

R4-10_Plans

Allmän information

UppdragsID

GVG J5J

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Antal badrum

5

Beskrivning pool

Privat infinitypool på 30kvm

Tomtareal/mark

435 kvm

Boarea

247.8 kvm

Biarea (BIA)

309 kvm

Objektstyp

Villa

Byggnader

Byggår

2023

Uteplatsbeskrivning

Terrass yta på totalt 131kvm

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Privat garage för 2 bilar

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta