Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GK2 6EF

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 600 000 EUR
Plats
Marbella - Guadalmina, Marbella, Costa del sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
555.0 kvm, biarea 467.0 kvm
Tomt
ca 2 479 KVM
Rum
5 rum, varav 4-5 sovrum. 4 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unikt hus i Guadalmina Baja bara 200 meter från havet!

Unikt hus på golfbanan i Guadalmina Baja bara 200 meter från havet!

Den fantastiska villan har ett utmärkt läge på golfbanan i Guadalmina Baja. Villan ligger i ett lugnt område utan trafik och få grannar och som gränsar till golfbanan samt floden Rio Guadalmina.

Bostaden består av fyra sovrum, alla med eget badrum. Det stora sovrummet är enastående med sin voluminösa planlösning. Här finner man en mysig öppen spis, en walkin closet och en stor terrass med utsikt över den välskötta trädgården. Från samtliga sovrum kan man njuta av hisnande utsikt över golfbanan och trädgården från de stora fönsterpartierna och de franskabalkongerna.

Villans hjärta är vardagsrummet med sin imponerande takhöjd och sin ombonade känsla med en öppen spis. Det är underbart ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna, här kan man också gå direkt ut till trädgården. Ovanför vardagsrummet finns ett bibliotek där man kan läsa och ta det lugnt. Matsalen är imponerande och inbjudande till stora och trevliga middagar med familj och vänner. Utanför matsalen kommer man direkt ut till uteplatsen. Köket är välutrustat och med stora ytor för att laga god mat, bredivd köket finns det en matsal där man kan njuta av sin frukost.

Bostaden har en spadel där man kan installera en jacuzzi och njuta av bastubad och takterrassen. En trappa ner kommer man till den uppvärmd saltvattenpool med elektriskt lock, en trädgårdsbiograf och ett loungeområde i form av en "trädkoja".

Trädgården är en oas av fruktträd, såsom persika, aprikos, fikon, apelsiner, grapefrukt, lunario-citroner, lime, australisk citron, kumquat, mandarin och papaya. Dessutom har trädgården en omfattande samling rosor med över 15 olika sorter.

Där finns ett garage med plats för två bilar och på uppfarten finns det plats för åtta bilar. Här finns många förrådsutrymmen där man förvarar trädgårdsutrustning, ett pannrum, ett teknikrum med bla larmsystemet och ett separat rum för poolutrustningen. Bostaden är uppvärmd med solpaneler, värmepumpar och gas.

Enastående möjlighet att äga en extraordinär villa med ett unikt läge på golfbanan i Guadalmina Baja.

Kontakta mig för mer information och för att boka in en visning.

Allmän information

UppdragsID

GK2 6EF

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Antal badrum

4

Beskrivning pool

48 kvm stor pool

Tomtareal/mark

2 479 kvm

Boarea

377 kvm

Biarea (BIA)

467 kvm

Objektstyp

Villa

Byggnader

Byggår

1972

Typ av byggnad

Villa

Driftskostnad

Samfällighet

2 820 EUR/år

fastighetskatt

6 188 EUR/år

Säkerhet

2 820 EUR/år

Summa driftkostnad

11 828 EUR/år

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta