Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GXW CEJ

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 990 000 EUR
Plats
Malaga city, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
199.0 kvm
Tomt
ca 297 KVM
Rum
7 rum, varav 5 sovrum. 5 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusivt nyrenoverad herrgård med infinitypool vid stranden

Malaga är en stad som kombinerar konst, kultur och tradition med kilometerlånga stränder och glittrande hav. Beläget i östra delen av Malaga, precis framför stranden och Pablo Ruiz Picasso-promenaden, är denna herrgård från 1905. Bostaden har med sitt fantastiska läge inte bara närhet till stranden, utan även välkända Centro Histórico, Pablo Ruiz Picasso-flygplatsen, Muelle Uno och María Zambrano-tågstationen.

Detta fantastiska projekt har tagit tillvara på det vackra i det gamla genom att bevara den befintliga strukturen och fasaden, men inkorporerat bekvämligheten av det nya. Denna herrgård byggdes 1905 men har nu renoverats för att förvandlas till ditt drömhem. Här flödar ljuset genom de öppna ytorna och de stora fönstren erbjuder fantastiska vyer över grönskande trädgård och medelhavets blå vågor.

På första våningen finner du vardagsrum och matsal i en öppen planlösning, vilket gör detta till ett underbart hem för sociala sammankomster och kvalitetstid tillsammans med nära och kära. I anslutning till de allmänna ytorna ligger köket. Köket levereras möblerat med möbler placerade i övre och nedre delarna med en kompakt bänkskiva. Alla vitvaror är av Bosch såsom: fläkt, ugn, mikrovågsugn, keramikhäll, tvättmaskin, torktumlare och kombi. Härifrån leder glasdörrarna ut till sidan av bostaden och den lummiga uteplatsen.

Fem stycken sovrum samt fem stycken badrum gör detta hem mycket rymligt, med plats för även större familjer. Badrummen är vackert kaklade i ljust porslin på olika höjder i skiftande format. I hemmet finns både badkar och dusch. Utöver dessa badrum finns även en WC på första våningen.

Den moderna känslan är genomgående i detta hem och du kan njuta av teknologisk styrning av bostadens ljus och persienner.

På framsidan av huset finns en terass med skydd från solen och vacker utsikt över egendomen som kantas av den blå horisonten. För ännu bättre utsikt över medelhavet kan du gå upp till andra våningen och njuta av utsiktsplatsen från din privata infinitypool.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss på SkandiaMäklarna så hjälper vi dig!

Dokument (pdf)

Monte Sancha 14 plans Dossier_MS-14

Länkar

Allmän information

UppdragsID

GXW CEJ

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Antal badrum

5

Tomtareal/mark

297 kvm

Boarea

199 kvm

Fastighetsbeteckning

Exklusivt nyrenoverad herrgård med infinitypool vid stranden

Objektstyp

Villa

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta