Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GMD W7C

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
350 000 EUR
Plats
La Cala del Moral, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
170.0 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hus med havsutsikt och grönskande solterass

Välkommen till denna charmiga villa i urbanisationen Cerro Azul!

Från urbanisationsområdet leder en trappa upp till ingången där du möts av en frodigt grön passage som svänger runt båda sidor av huset. Om du tar till vänster leds du ut på en rymlig solterass fylld vacker grönska. I anslutning till solterassen leder en liten trappa upp till den andra delen av terassen, som erbjuder skydd från solen och underbara vyer över medelhavet. Härifrån stiger du in i det rymliga vardagsrummet, där du möts av ljus stengolv och stora fönster som tillåter ljuset att flöda genom rummet. Stuckaturerna som klär rummet skapar tillsammans med den vackra öppna spisen en mycket inbjudande miljö. En perfekt yta för för dig som gillar att sätta guldkant på vinterns dagar med sprakandet från den levande elden.

I anslutning till vardagsrummet ligger en utav bostadens två badrum. Här finner du naturligt ljus och ett mindre badkar. Vidare in i bostaden ligger det hemtrevliga köket som är utrustat med induktionsspis, ugn, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Här finns gott om förvaringsutrymme och framför fönstret finns plats för matbord att avnjuta din frukost. Härifrån har du utsikt över den 7kvm stora terassen som är sammankopplad med passagen som löper kring bostaden.

På denna första våningen har du även ett mindre förvaringsrum och i trappan som leder upp till den andra våningen finns ytterligare förvaringsutrymmen. Från vardagsrummet på bottenvåningen leder trappan upp till hemmets andra våning, där du finner de fyra sovrummen, som alla har inbyggda garderober. Från ett utav dessa har du utsikt över urbanisationsområdet och resterande tre med havsutsikt. På denna våning ligger bostadens andra badrum, vilket är utrustat med dusch.

På urbanisationsområdet har du tillgång till den gemensamma poolen.

Urbanisationen Cerro Azul ligger i ett fridfullt område och är perfekt för familjer som önskar ha närhet till alla bekvämligheter. Stranden ligger bara 1 km bort och inom en km radie från urbanisationen finns centrum, bussförbindelser, restauranger och mataffärer. Vidare når du flygplatsen och Malaga stad på bara 25 minuter med bil. Denna bostad är ett kap för detta pris och ett hus som kan bli ditt drömhem!

Länkar

Allmän information

UppdragsID

GMD W7C

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Antal badrum

2

Beskrivning pool

Gemensam pool på urbanisationsområdet.

Boarea

170 kvm

Fastighetsbeteckning

Hus med havsutsikt och grönskande solterass

Objektstyp

Villa

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta