Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GQW C3K

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta ansvarig säljare
Plats
Albufeira city, Albufeira, Algarve, Portugal
Typ
Radhus
KVM
219.5 kvm, biarea 63.1 kvm
Tomt
ca 183 KVM
Rum
5 rum, varav 3 sovrum. 3 badrum.

Modernt radhus med privat pool i trevligt bostadsområde nära Albufeira centrum!

I ett trevligt och lugnt bostadsområde med gångavstånd till centrala Albufeira ligger detta moderna och högkvalitativa radhus. Hemmet består av tre sovrum, ett extra underhållningsrum i källaren, rymligt garage och en privat pool. Här erbjuds en rad bekvämligheter och en underbar atmosfär.
När du stiger in genom porten välkomnas du av en lummig trädgård och en möblerad uteplats i skuggan som är utmärkt att nyttja under de allra varmaste dagarna.
Innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall som fortsätter in till det stora och ljusa vardagsrummet och moderna köket i öppen planlösning. Stora panoramafönster med skjutdörrar låter dig njuta av solen och ger dig en direkt access till den trevliga terrassen utanför. Här har du gott om plats att underhålla både familj och vänner och det praktiska utomhusköket passar utmärkt för att förbereda goda middagar och grillkvällar. När det är som varmast kan man slappna av på en solstol och ta ett dopp i poolen. Framför terrassen sträcker sig en gräsmatta med ett citronträd och en grönskande buske ramar in trädgården.
På entréplan ligger ett av de tre sovrummen samt ett modernt och stilrent badrum med dusch.
En trappa upp ligger master bedrum med ensuite badrum. En glasvägg skiljer de både utrymmen åt och ger rummet en luftig atmosfär. Även här har vi stora fönster med skjutdörrar som leder ut till en terrass med utsikt över poolen och trädgården. Längs väggen löper stora garderober som erbjuder gott om förvaring. Ytterligare ett sovrum ligger på samma våningsplan. De nuvarande ägarna använder rummet som kontor och även här finns gott om inbyggda garderober och ett ensuite badrum i stilren och modern design. I anslutning till kontoret ligger en större terrass där man kan njuta av eftermiddagssolen.
På källarplan finns garaget med plats för två bilar samt extra förråd och förvaring. De nuvarande ägarna har även inrett ett mysigt "playroom" i källaren med biljardbord, en inbyggd soffa och en trevlig läshörna. Här finns gott om utrymme för både underhållning och avkoppling.
Detta hus erbjuder en fantastisk livsstil och är perfekt för dig som söker en lugn och bekväm tillvaro i närheten av Albufeira centrum. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhus. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Länkar

DRONE MOVIE

Allmän information

UppdragsID

GQW C3K

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Antal badrum

3

Beskrivning pool

Privat pool med klor på terrassen.

Tomtareal/mark

182,5 kvm

Boarea

156.4 kvm

Biarea (BIA)

63,1 kvm

Objektstyp

Radhus

Byggnader

Byggår

2017

Fönster

2-glasfönster isoler

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-luft ??

Fasadtyp

Puts

Uteplatsbeskrivning

En trevlig uteplats på framsidan av huset vid entrén med plats för utemöbler.
En större terrass i anslutning till köket och vardagsrummet med pool. Här har du ett praktiskt utekök och grill.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage i källarplan med plats för två bilar samt förvaring

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 16/8 2017

Energiklass

A

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Albufeira är en stad belägen mitt på Algarvekusten. Detta är en av Portugals absolut mest besökta orter under sommarhalvåret. Området har länge varit ett populärt semestertillhåll, ända sedan 60- och tidiga 70-talet. Det mest genuina är The Old Town, som är hjärtat i staden. Området består ungefär av ett halvt dussin gator som är mycket karaktäristiska och romantiska samt en fantastisk utsikt ner till vattnet.
Praia de São Rafael är en av Albufeiras spektakulära stränder fylld med gyllene sand och omgiven av vackra röd och orange färgare klippor. På fiskarnas strand kan man få se de lokala fiskarna dra upp sina båtar och rensa sina nät.
Eftersom staden är välbesökt av turister finns här naturligtvis ett stort nattliv. På bargatan The Strip är det öppet ända fram till småtimmarna. Tycker man även om shopping har man hamnat rätt i Albufeira. Det finns allt från småbutiker som säljer "outlet" vid stranden till stora shoppingcenter. Även Albufeira Marina erbjuder en mängd butiker, restauranger och caféer längs sin strandpromenad. Här kan man njuta av den vackra hamnen med exklusiva båtar och det färgglada och moderna lägenhetskomplexet som gjort Albufeira Marina vida känt. En annan typ av shopping som man kan uppleva här är de olika marknaderna som säljer keramik, smycken, målningar och matdelikatesser.
Cirka 5 kilometer öster om staden ligger den lilla byn Olhos de Água, en gång en fiskeby som fortfarande har kvar sin charm och stranden har behållit sin skönhet genom åren.

Karta