Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GC2 NXR

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 500 000 EUR
Plats
Carvoeiro, Lagoa, Algarve, Portugal
Typ
Villa
KVM
227.0 kvm
Tomt
ca 1 036 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 3 badrum.

Fantastisk villa i Carvoeiro med privat pool och takterrass med havsutsikt!

Fantastisk villa med 3 + 1 sovrum i Carvoeiro. Skandiamäklarna Portugal presenterar denna fina villa belägen i ett exklusivt bostadsområde endast 1,5 km får Carvoeiro stranden. Med vackra stränder, naturreservat, golfbanor, slott och fort precis utanför dörren kan du njuta av ett välförtjänt lugnt och trevligt boende.

Villan, som fortfarande är under uppbyggnad, ligger på en tomt med 1036 kvadratmeter och bostaden är fördelad på 3 våningar.
Markplan består av ett fullt utrustat kök på 28 kvadratmeter med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet stiger du direkt ut till trädgården och poolen. På samma våning finner du även ett kontor på 15 kvadratmeter som kan inredas till ett extra gästsovrum. Här finns ett badrum, en tvättstuga och garaget med plats för två bilar. Garaget kan också göras om till ett spelrum/extra familjerum.
En trappa upp ligger de tre sovrummen, alla med en-suite badrum och egen utgång till den stora terrassen. Master bedroom är 25 kvadratmeter stort och inrett med en lyxig klädkammare.
Längst upp i villan finns en stor och rymlig takterrass där man kan njuta av en fantastisk havsutsikt och de vackra omgivningarna i Carvoeiro.

Huset är inrett och byggt i hög kvalité med en utmärkt konstruktion, förinstallation av luftkonditionering, 2-glasfönster och solpaneler för uppvärmning av vatten och golvvärmen samt förinstallation för uppvärmning av poolen.
Den stora tomten är inhägnad och privat. Här kan man njuta av en välskött trädgård med plats för aktiviteter och måltider i ljumma sommarkvällar. Runt poolen sträcker sig ett stort trädäck som kan inredas för en optimal utomhusmiljö där man drar nytta av Algarves 300+ soldagar. På tomten finns även en carport med plats för 2 fordon.

Fantastisk villa väl värd att besöka. Boka din visning med SkandiaMäklarna Portugal idag!

Rumsbeskrivning

Köket är fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror. Fastigheten är inredd med förinstallation av luftkonditionering, 2-glasfönster och solpaneler för uppvärmning av vatten.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

UppdragsID

GC2 NXR

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Antal badrum

3

Tomtareal/mark

1 036 kvm

Boarea

174 kvm

Objektstyp

Villa

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

A

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Skandiamäklarna Portugal säljer bostäder i hela Algarve och Lissabon. Ett av våra områden längs den vackra Algarvekusten är Carvoeiro.
Carvoeiro är en pittoresk och charmig semesterort i Algarve. Orten är omgärdad av de karaktäristiska sandstensklipporna och byns smala kullerstensgator är kantade av restauranger, barer, butiker och caféer. Mitt i byn ligger Carvoeiros torg i direkt anslutning till den vackra stranden med dess klippor.
I Carvoeiro hittar du en härlig blandning av traditionella vitkalkade hus och lyxiga privata villor. Den charmiga byn passar perfekt för den golfintresserade då den har ett flertal högklassiga golfbanor i närheten.

Shoppingcenter: 4,7 km
Centrum: 1,2 km
Flygplats: 66 km
Golfbana: 8,4 km
Havet: 1,2 km
Butik: 3,8 km
Pool: 0 km
Sjukhus: 4,2 km
Strand: 1,2 km

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta