Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GN2 HNJ

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
580 000 EUR
Plats
Malaga city, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Radhus
KVM
225.0 kvm
Tomt
ca 241 KVM
Rum
8 rum, varav 5-6 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmigt radhus med havsutsikt i Pedregalejo

Välkommen till detta charmiga radhus i prestigefulla Pedregalejo!

På bottenvåningen ligger en utav de fem sovrummen, samt matsal och en mindre tvättstuga som skulle kunna förvandlas till ett generöst sjätte sovrum om så önskas. På samma våning finner vi det separata köket, samt vardagsrummet, vilket leder direkt ut till den rymliga terassen med vyer över medelhavet. Terassen erbjuder gott om sol med sin sydliga riktning, och här finns tacksamt nog både sol- och skuggplatser för de varma sommardagarna!

En trappa upp ligger de resterande fyra sovrummen, varav tre har havsutsikt. En utav dessa har egen balkong, medan de andra två har direkt tillgång till bostadens andra rymliga terass. Slutligen finner du på denna våning bostadens femte sovrum, som är något mindre och med fördel kan användas som kontor. Badrummet beläget på denna våning är likt det andra även utrustat med dusch.

Den privata parkeringen till denna bostad är belägen cirka 150m bort och är stängd för allmänheten. Därifrån har du en liten promenad i uppförsbacke för att ta dig hem till bostadens vackra vyer. Skulle du vilja njuta av Medelhavets vågor så är det knappa fem minuters promenad till Pedregalejos strand! Läget innebär utöver närhet till stranden även goda bussförbindelser, gott om barer och restauranger och alla bekvämligheter du behöver.

Detta är en bostad som i dagsläget ligger en bit under marknadspriset, vilket innebär ett mycket generöst pris för det fantastiska läget i populära Pedregalejo. För dig som är motiverad att göra justeringar för att skapa ditt drömhem på den spanska solkusten är detta ett gyllene tillfälle!

Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer om denna bostad.

Länkar

Allmän information

UppdragsID

GN2 HNJ

Antal rum

8 varav 5 Sovrum

Max antal sovrum

6

Antal badrum

2

Tomtareal/mark

241 kvm

Boarea

225 kvm

Fastighetsbeteckning

Charmigt radhus med havsutsikt i Pedregalejo

Objektstyp

Radhus

Byggnader

Byggår

1953

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Privat parkering i separat byggnad c.a. 150 meter från bostaden.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta