Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GJU 4EC

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
375 000 EUR
Plats
Frigiliana Campo, Frigiliana, Costa del sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
130.0 kvm
Tomt
ca 10 000 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Pool & avokadoodling!

Upptäck ditt drömhem på landsbygden i Frigiliana! Denna fantastiska fristående villa har allt du behöver för att leva ett hållbart och bekvämt liv i Spanien. Med fullständig självförsörjning för både el- och vattenproduktion är denna fastighet perfekt för den miljömedvetna köparen.

Tänk dig att vakna upp till en pittoresk utsikt över landsbygden, medan du njuter av den generösa skörden från dina egna avokadoträd. Med över 10.000m2 mark erbjuder denna fastighet en perfekt balans mellan liv på landsbygden och modern bekvämlighet.
Denna fastighet genererar en årlig inkomst från avokadoträdens produktion, vilket gör det till en fantastisk investering för framtiden. Med enkel tillgång och endast en kort sträcka av grusväg på cirka 400 meter från byn Frigiliana, har du allt du behöver på nära håll.

Steg in i denna moderna och ljusa villa med öppen planlösning, där vardagsrum, matsal och kök, här finns även en öppenspis. Perfekt för att njuta av även under dom något kyligare kvällarna.
Med 3 rymliga sovrum finns det gott om utrymme för familj och vänner att koppla av och njuta av livet på landsbygden.
Njut av det soliga vädret från den stora täckta verandan, perfekt för sommarmiddagar och avkoppling. Grill Entusiaster kommer att älska den inbyggda BBQ:n och den privata poolen som är perfekt för avkoppling under varma dagar.

Dessutom, med två privata vattenbrunnar och en 50.000L privat vattendepå, finns det tillräckligt med vatten för hela fastigheten och det automatiska bevattningssystemet på jordbruksmarken. Tillsammans med de senaste installationerna av 14 elektriska solpaneler för självförsörjning av el är detta en helt fanatisk investering.

Villan ligger cirka 12 minuters bilresa från byn Frigiliana med god tillgång och bara en kort bit av grusväg på cirka 400 meter.

Frigiliana är en vacker by belägen på den södra kusten av Spanien, i provinsen Málaga och regionen Andalusien. Det är en pittoresk by med smala, slingrande kullerstensgator, vitkalkade hus med färgglada blomsterdekorationer och enastående utsikt över Medelhavet och de omgivande bergen.
Byn har en rik historia som sträcker sig tillbaka till romerska tider och den mauriska epoken, vilket kan ses i dess unika arkitektur och kultur. Frigiliana är känd för sina årliga festivaler, såsom Fiesta de las Tres Culturas, som firar de tre kulturerna som har påverkat byn: kristna, mauriska och judiska.
Frigiliana har också en mängd olika restauranger och butiker som säljer lokala produkter, från handgjorda keramik och textilier till lokala delikatesser som olivolja och vin.
Sammanfattningsvis är Frigiliana en charmig by med en rik historia och kultur, som erbjuder en unik upplevelse för besökare och invånare.


Välkomna att kontakta oss på SkandiaMäklarna för mer information och visning!

Allmän information

UppdragsID

GJU 4EC

Antal badrum

2

Beskrivning pool

privat

Tomtareal/mark

10 000 kvm

Boarea

130 kvm

Objektstyp

Villa

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta