Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GK3 KCN

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta ansvarig säljare
Plats
Albufeira city, Albufeira, Algarve, Portugal
Typ
Radhus
KVM
219.4 kvm, biarea 62.9 kvm
Tomt
ca 305 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 3 badrum.

Parhus med privat pool och en vacker hörntomt!

Äntligen är en av de eftertraktade designvillorna i Albufeira ute till försäljning!

Välkommen till detta moderna townhouse på en av få hörntomter i detta lugna, välbelägna område i Albufeira, med närhet till stormarknader, sjukhus, stränder och en kort bilresa till några av de bästa golfbanorna Algarve har att erbjuda.

Fastigheten byggdes 2017 och de nuvarande ägarna har sedan dess gjort vissa förbättringar av huset; lägga nytt klinkergolv på terrassen, lagt till golvvärme och snygga metallräcken i trappan som leder upp till andra våningen. Man har även lagt till ett däck med plats för ytterligare en uteplats på framsidan av huset. Här har du utsikt över den välskötta trädgården och kan dra nytta av dygnets alla soltimmar.

När du går in genom porten och kommer upp för den korta trappan som leder till entrén, har du via dörren en mycket välkomnande och direkt utsikt genom huset ut över terrassen, grillen och poolområdet på andra sidan huset.

Ett ljust och rymligt kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning ser ut över terrassen och poolen. Skjutdörrarna från golv till tak skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och suddar ut gränsen mellan utomhus och inomhus, perfekt för underhållning.

På höger sida när du kommer in genom entrén hittar du ett kontor och/eller ett gästrum samt ett duschrum med grått och vitt tidlöst kakel. En dörr leder till trappan ner till det privata underjordiska garaget med plats för minst en bil och gott om förvaring.

Det vita ljusa köket är utrustat med väggintegrerad mikrovågsugn och ugn, med keramisk spishäll och diskmaskin. Bänkskivan är en vit stenskiva i vattenfallsstil.

På övervåningen hittar du mastersviten till höger med skjutdörrar i glas som leder ut till en terrass. Terrassen löper längs sidan av hela rummet och har utsikt över den privata poolen, trädgården och kvarterets gemensamma område.

Masterbadrummet är utrustat med duschkabin och glasväggen mot sovrummet gör att rummet ser ljust ut och skapar en rymlig känsla.

Du kommer inte att sakna förvaring i sovrummet då hela väggen är täckt med inbyggda garderober. Om du vill titta på TV i sängen är en av garderoberna utrustad med uttag och en hylla för enkel installation av din smart-tv.

Det andra sovrummet ligger på motsatt sidan av den hallen. Den har en egen rymlig balkong med plats för en sittgrupp. Perfekt ställe att ta ditt kaffe när du vaknar för att njuta av morgonsolen. Det egna badrummet är utrustat med badkar och bidé. Gott om inbyggda garderober både i sovrummet och hallen, här kommer du aldrig att sakna garderobsutrymme.

Den övergripande känslan av detta hus kan sammanfattas med bara ett par ord, ljus och ljus. Det är mycket välplanerat, sakkunnigt färdigt med hög kvalitet och exklusiva material.

Välkommen till ditt nya hem!

Allmän information

UppdragsID

GK3 KCN

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Antal badrum

3

Beskrivning pool

Privat pool i trädgården. x kvadratmeter med inbyggt poolskydd.

Tomtareal/mark

304,5 kvm

Boarea

156.5 kvm

Biarea (BIA)

62,9 kvm

Objektstyp

Radhus

Byggnader

Byggår

2017

Fönster

2 -glazed insulating

Typ av uppvärmning

Luftkonditionering och golvvärme

Fasadtyp

Limestone

Driftskostnad

Samfällighet

55 EUR/år

Summa driftkostnad

55 EUR/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 16/8 2017

Energiklass

A

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Albufeira är en stad belägen mitt på Algarvekusten. Detta är en av Portugals absolut mest besökta orter under sommarhalvåret. Området har länge varit ett populärt semestertillhåll, ända sedan 60- och tidiga 70-talet. Det mest genuina är The Old Town, som är hjärtat i staden. Området består ungefär av ett halvt dussin gator som är mycket karaktäristiska och romantiska samt en fantastisk utsikt ner till vattnet.
Praia de São Rafael är en av Albufeiras spektakulära stränder fylld med gyllene sand och omgiven av vackra röd och orange färgare klippor. På fiskarnas strand kan man få se de lokala fiskarna dra upp sina båtar och rensa sina nät.
Eftersom staden är välbesökt av turister finns här naturligtvis ett stort nattliv. På bargatan The Strip är det öppet ända fram till småtimmarna. Tycker man även om shopping har man hamnat rätt i Albufeira. Det finns allt från småbutiker som säljer "outlet" vid stranden till stora shoppingcenter. Även Albufeira Marina erbjuder en mängd butiker, restauranger och caféer längs sin strandpromenad. Här kan man njuta av den vackra hamnen med exklusiva båtar och det färgglada och moderna lägenhetskomplexet som gjort Albufeira Marina vida känt. En annan typ av shopping som man kan uppleva här är de olika marknaderna som säljer keramik, smycken, målningar och matdelikatesser.
Cirka 5 kilometer öster om staden ligger den lilla byn Olhos de Água, en gång en fiskeby som fortfarande har kvar sin charm och stranden har behållit sin skönhet genom åren.

Karta