Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GVH 4PU

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
699 950 EUR
Plats
Frigiliana, Frigiliana, Costa del sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
351.0 kvm
Tomt
ca 2 500 KVM
Rum
6 rum, varav 5 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor villa med stor pool och trädgård!

Välkommen till en stora två plans villa i Frigiliana.

Med 5 rymliga sovrum och 2 badrum har du gott om plats för hela familjen eller för att bjuda in gäster. Det stora vardagsrummet har en mysig öppenspis och öppnar upp till ett stort kök, perfekt för underhållning och att laga mat tillsammans. Vissa av sovrummen har fransk balkong och andra har tillgång till terrassen och den vackra trädgården, vilket ger en känsla av inomhus- och utomhuslivet i harmoni. Där du kan njuta av en kopp kaffe på morgonen med en fantastisk utsikt.

Den vackra trädgården, med en sydvästlig utsikt, erbjuder gott om utrymme för middagar med en inbyggd grill och gräsmatta för att njuta av solskenet.
Poolen är rymlig storlek och omgiven av en fantastisk utsikt över nationalparken och landsbygden. Trädgårdarna som omger villan är mycket välskötta och erbjuder en avkopplande miljö för dig och din familj att njuta av.

Det finns också en separat vattenförsörjning speciellt för bevattning för marken, vilket gör att du kan ha en frodig trädgård året runt.

Fastigheten har också ett privat garage med parkering för 2 bilar och en extra uppfart med parkering för ytterligare 3/4 bilar. Detta ger gott om utrymme för dig och dina gäster att parkera säkert och bekvämt. Villans läge i området Cortijo San Rafael har bra förbindelser till både Frigiliana och Nerja.

Denna villa är inte bara ett vackert familjehem utan kan också vara en fantastisk investeringsmöjlighet för de som letar efter en fastighet för B&B, hostel eller liknande.
Om du letar efter en stor villa i Frigiliana med fantastisk utsikt, en vacker trädgård och gott om utrymme, så är detta definitivt en fastighet som du inte vill missa!

Tveka inte att kontakta oss på SkandiaMäklarna för mer information och för att boka en visning!

Allmän information

UppdragsID

GVH 4PU

Information om försäljningen

Delad med Edwards Estates.

Antal rum

6 varav 5 Sovrum

Antal badrum

2

Tomtareal/mark

2 500 kvm

Boarea (BOA)

351 kvm

Objektstyp

Villa

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta