Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Beskrivning

Charmigt radhus med havsutsikt

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GNX 3ZD

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta ansvarig säljare
Plats
Rincón de la Victoria, Malaga, Costa del sol, Spanien
Typ
Radhus
KVM
78.0 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Charmigt radhus med havsutsikt

Detta charmiga radhus är en del av urbanisationen Las Pedrizas som är beläget precis vid stranden i Rincón de la Victoria. I detta hem välkomnas du av en rymlig uteplats med grill. Ytterdörren öppnas in till det hemtrevliga vardagsrummet som har en öppen spis och skjutdörrar som vetter mot grillplatsen. Genom vardagsrummet finner du bostadens första badrum med dusch och vackert dagsljus. Intill badrummet ligger köket som är utrustat med spis såväl som tvättmaskin. På ovanvåningen finner du de två sovrummen och bostadens andra badrum. Master sovrummet erbjuder mitt sitt sydvästra läge både fantastiskt ljusinsläpp och en underbar terass med vyer av både hav och berg. Detta sovrum är även försett med inbyggda garderober. Intill master sovrummet finnes ett andra sovrum med gott ljusflöde och fönster som vetter ut mot urbanisationens promenadstråk. Badrummet beläget på ovanvåningen är utrustat med både badkar och bidé, och även här flödar dagsljuset in.

På urbanisationsområdet har du tillgång till gemensam pool samt en lekplats för barnen, men du kan också välja att promenera de knappa 10 minuterna till stranden och njuta av medelhavets vågor. Denna urbanisation är beläget i ett lugnt område och förgylls vidare av den gemensamma trädgårdens fridfullhet.

Detta är ett hem som passar utmärkt för dig som önskar närhet till och utsikt mot havet i ett lugnt område, men fortfarande önskar goda transportmöjligheter och servicebekvämligheter.

Välkommen hem!

Allmän information

UppdragsID

GNX 3ZD

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Antal badrum

2

Boarea

78 kvm

Fastighetsbeteckning

Las Pedrizas 108

Objektstyp

Radhus

Byggnader

Om-/tillbyggnadsår

Cirka 1990

Uteplatsbeskrivning

En terass i anslutning till vardagsrummet och en terass i anslutning till det ena sovrummet.

Karta