Länk kopierad!

Beskrivning

Townhouse bara några meter från stranden i San Pedro

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

OK-008793

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
539 000 EUR
Plats
Marbella - San Pedro Playa, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Radhus
KVM
171.0 kvm
Tomt
ca 36 KVM
Rum
5 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Townhouse bara några meter från stranden i San Pedro

Vackert radhus bara några steg från stränderna i San Pedro de Alcantara! Detta radhus med 3 sovrum och 2,5 badrum totalrenoverades 2015 och har blivit mycket väl omhändertaget. Den har en trevlig och social öppen planlösning med direkt tillgång till den trevliga över kaklade trädgården i söderläge. Tack vare husets orientering kan du njuta av Marbellas solsken hela dagen! Trädgården är stor, perfekt gör grillkvällar med familj och vänner. Bostaden är fördelad på 2 våningar och högst upp ligger den rymliga takterrassen med utsikt över Guadalmina golfbana.


Fastigheten är belägen inom Las Guadalvillas community, som är en gated urbanisation med en säkerhetsvakt, två stora gemensamma swimmingpooler att njuta av och det är bara två minuters promenad från stranden.

Du har matbutik, strandklubbar, restauranger, barer bara några steg från townhouset. Detta är det perfekta huset för den som vill bo i ett stort, privat, säkert hem precis intill stranden.

Beskrivning

Länkar

Helikoptervy

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 171.0 kvm.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Tomt

Storlek: 36 kvm.

Exteriört

Pool: Gemensam
Terrass: 93 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

oliver.karlsson@skandiamaklarna.com

0034 653 702 669

Objektnummer

OK-008793

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta