Länk kopierad!

Beskrivning

Fantastisk etagebostad i omtyckt komplex

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

UH-002387

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
318 000 EUR
Plats
Los Cristianos, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Typ
Radhus
KVM
73.0 kvm
Terrass
ca 23 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk etagebostad i omtyckt komplex

Nu kan vi presentera en fin bostad på två våningar i ett populärt komplex i Los Cristianos. Bostaden har en terrass på framsidan vid ingången till bostaden. Ett kök som har ett öppet fönster mot vardagsrummet, vardagsrummet är ljust och det finns stora altandörrar som leder ut till en fantastiskt terrass på ca 14 kvm med utsikt över poolområdet och havet i bakgrunden. På denna våning finns också ett litet utrymme för förvaring och tvätt maskin, samt ett badrum med dusch. Går vi upp får trapporna har vi två dubbelsovrum, båda med inbyggda garderober. Från huvudsovrummet kommer vi ut till en trevlig balkong med trevlig havsutsikt och vy över poolen. Här finns det också plats för förvaring. På denna våning finns det ett badrum med badkar. Till bostaden ingår det i priset ett garage som har bra med plats för bil och även plats för förvaring. Bostaden säljs möblerad och klar för att flytta in och börja njuta av livet i solen.

Information enligt säljare

Spanien - Kanarieöarna - Teneriffa - Los Cristianos

Beskrivning

Vi på SkandiaMäklarna hälsar er välkomna till en fantastisk bostad på två våningar i ett populärt komplex i Los Cristianos. Bostaden har en terrass på framsidan vid ingången till bostaden. Här kan man sitta och njuta av en kopp kaffe innan dagen sätter igång. När vi kommer in i bostaden har vi ett kök som har ett öppet fönster mot vardagsrummet. Vardagsrummet är ljust och det finns stora altandörrar som leder ut till en fantastiskt terrass på ca 14 kvm med utsikt över poolområdet och havet i bakgrunden. Terrassen är en underbar plats att ligga i en solstol och läsa en spännande bok eller äta en frukost i morgonsolen. På denna våning finns också ett litet utrymme för förvaring och tvätt maskin, samt ett badrum med dusch. Går vi upp får trapporna har vi två dubbelsovrum, båda med inbyggda garderober. Från huvudsovrummet kommer vi ut till en trevlig balkong med trevlig havsutsikt och vy över poolen. Här finns det också plats för förvaring. På denna våning finns det ett badrum med badkar. Till bostaden ingår det i priset ett garage som har bra med plats för bil och även plats för förvaring. Bostaden säljs möblerad och klar för att flytta in och börja njuta av livet i solen.

Missa inte denna chansen att bli stolta ägare till denna fina bostad som har allt man behöver för en bekväm vistelser i solen. Bostaden passar likväl för permanentboende som för att tillbringa ett par veckor i solen.

Varmt välkomna att ta kontakt med oss på SkandiaMäklarna Teneriffa för att boka visning på bostaden eller virtuell visning om man befinner sig utanför Teneriffa.

Länkar

360

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 73.0 kvm.
Information enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Energideklaration

Status: Beställd

Månadsavgift

Avgift: 97 euro / mån

Exteriört

Pool: Härligt poolområde, välskött med fina grönområden.
Balkong: 4 kvm.
Terrass: 23 kvm.
Beskrivning: Bostaden har en fin altan vid ingången på ca 9kvm, en terrass som går ut från vardagsrummet på ca 14kvm och en balkong med utgång från ett av sovrummet. Balkongen är på ca 4kvm med fin havsutsikt.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

SkandiaMäklarna Teneriffa hjälper dig hitta rätt lägenhet, till rätt pris. Vi agerar både köp- och säljmäklare.

Tack vare våra goda kontakter hittar vi den bostad du önskar även om du inte finner den på vår hemsida. Om du vill kan vi också agera mellanhand mellan dig och andra mäklare.

Hur vi kan hjälpa dig som köpare:
Hitta objektet du söker.
Förmedla en trygg affär.
Ordna med NIE-nummer, el- & vattenavtal osv.

Hur vi kan hjälpa dig som säljare:
Förmedla din bostad till våra kunder.
Marknadsföra din bostad på vår hemsida, och andra Svenska och internationella portaler
Förmedla en trygg affär.

Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av förmedling av lägenheter på Teneriffa. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi förmedlar din drömbostad på Teneriffa

Avstånd

Hav: 600 meter
Sjukhus: 1 kilometer
Golfbana: 4 kilometer
Köpcenter: 550 meter
Stormarknad: 300 meter
Centrum: 2 kilometer
Flygplats: 14 kilometer
Pool: 50 meter
Strand: 600 meter

Objektnummer

UH-002387

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta