Länk kopierad!

Beskrivning

FANTASTISKT TOWNHOUSE I BÄSTA LÄGE I ESTEPONA OLD TOWN

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

AÖ-002299

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
355 000 EUR
Plats
Estepona Stad, Estepona, Costa del Sol, Spanien
Typ
Radhus
KVM
102.0 kvm
Terrass
ca 12 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

FANTASTISKT TOWNHOUSE I BÄSTA LÄGE I ESTEPONA OLD TOWN

Bo idylliskt & lugnt mitt i stan!

Beskrivning

Detta fantastiska townhouse har varsamt renoverats och moderniserats och ligger i en pittoresk och lugn gata mitt i Estepona?s Gamla Stan. Det stora utbudet av restauranger, affärer och stranden ligger bara ett par steg bort, samtidigt som huset ligger lugnt och fint. Hela huset har totalrenoverats av nuvarande ägare inklusive stambyten och nya elledningar för att skapa ett komfortabelt, högkvalitativt och modernt boende som samtidigt har bevarat sin traditionella andalusiska charm.

Genom ytterdörren kommer vi in i det fina köket i modern stil, i öppen planlösning med en mysig matplats, samt separat vardagsrumsdel. På halva vägen upp den nya trappan finns en separat gästtoalett och ett litet förråd. På första våningen finns två bra sovrum med fönster mot den fina gågatan utanför och ett separat modernt badrum med stor dusch och tvättmaskin. En helt ny arkitektritad trappa har installerats för att komma upp på den tredje våningen där det har skapats en underbar takterrass. En liten oas med plats till bekväm loungegrupp, parasoll, samt ett mindre bord och stolar där du kan njuta av solen från förmiddag till kväll och beundrar den magnifika panoramautsikten över de fina takåsarna av Estepona och bergen bakom. Tack vare den nybyggda trappan och öppningen till takterrassen finns det ett fint ljusinsläpp till de nedra våningarna. Det finns ytterligare en liten terrass som kan nås från den nya trappan som för närvarande används för att hysa aggregaten till den nya luftkonditioneringen.

Dess utmärkta läge i Estepona?s gamla stan gör denna fastighet idealisk som permanentbostad, semesterboende eller som uthyrningsmöjlighet, eftersom den säljs med en giltig turistlicens. Nuvarande ägare har renoverat detta townhouse med mycket kärlek och all dokumentation för renoveringarna finns. Möblerna kan köpas separat.

Välkomna till denna pärla mitt i vackra Estepona!

Estepona ligger nära de populära semesterorterna Marbella, Puerto Banus och Sotogrande, men har sin egen traditionella spanska personlighet och charm. Den gamla fiskebyn har bevarad sin avslappnade ?pueblo? charm och karaktär med ett pittoreskt historiskt centrum där det finns vackra torg, gågator med ampelblommor och gott om restauranger, caféer och barer med omisskännlig spansk atmosfär. En bred svepande strand löper längs stadens längd fram till fiskehamnen.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 102.0 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Exteriört

Terrass: 12 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, tyska, engelska och spanska.

anne.oye@skandiamaklarna.com
+34 633 548 612

Objektnummer

AÖ-002299

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta