Länk kopierad!

Beskrivning

Nyproducerat radhus på Playa Torres

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

TF-000587

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
339 000 EUR
Plats
Villajoyosa, Villajoyosa, Costa Blanca, Spanien
Typ
Radhus
KVM
132.0 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 3 badrum.

Nyproducerat radhus på Playa Torres

Välkommen till en fantastisk nyproduktion precis vid strandlinjen på Playa Torres, Villajoyosa!

Vi presenterar här ett mycket trevligt radhus med söderläge och trevliga terrasser. Radhuset är helt nytt och redo att flytta in i, ingen har tidigare bott i huset.
När ni kommer in möts ni av en hall med kök samt vardagsrum på markplan. Från vardagsrummet har bostaden ett stort glasparti ut mot en rymlig terrass/uteplats med söderläge. Här finns utrymme för såväl loungemöbler som matplats, samt finns en grind med utgång direkt till gatan.

En trappa upp finner ni två sovrum och två badrum. Ena badrummet är en-suite och det andra gemensamt. Huvudsovrummet har tillgång till en rymlig terrass med glasräcke och fantastisk utsikt över havet. Båda sovrummen har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Huset har all standard man kan förvänta sig av en högkvalitativ nyproduktion som exempelvis central luftkonditionering varm/kall i samtliga rum, dubbelglasfönster, säkerhetsdörr och rejäla tidslösa materialval. I urbanisationen finns ett mycket trevligt poolområde att tillgå med både utomhuspool och inomhuspool. Till bostaden tillhör en garageplats samt förråd under jord. Med en promenad på ca. 200 meter är ni nere på den fantastiska stranden Playa Torres som verkligen är något utöver det vanliga med sitt kristallklara turkosa vatten och vackra eukalyptusträd.

Till de större städerna Benidorm och Villajoyosa tar ni er enklast med bil eller med spårvagn på ca. 5-10 minuter.

Kontakta oss på SkandiaMäklarna Alicante för bokning av visning eller mer info om denna nyproduktion!

Beskrivning

KÖK
Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och är fullt utrustat med vitlackerad finish. Vitvaror ingår i priset.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har plats för matplats och soffa.

SOVRUM
Huvudsovrummet har en egen terrass med havsutsikt.
Det andra sovrummet har ett stort fönster ut mot poolområdet.

BADRUM
Gemensamma badrummet har duschkabin och är helkaklat.
Det andra badrummet har även detta dusch och är helkaklat.

TERRASS
Nedre terrassen har vatten indraget och egen utgång till gatan.
Övre terrassen är rymlig med ca. 12 kvadratmeter.

ÖVRIGT
Urbanisationen har ett underbart poolområde med både utomhus och inomhuspool.
Parkeringplats under jord finns samt förråd.


Fastighetsskatt (IBI) - 350 EURO/år
Samfällighetsavgift (Comunidad) - 150 EURO/kvartal

Internt objektnummer - A460

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Area 132.0 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 3 badrum.

Exteriört

Pool: Gemensam pool på området.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Villajoyosa, ligger endast 20 km norr om Alicante och har ca 30 000 invånare. Som så många andra kuststäder är detta också från början en gammal fiskeby som än idag lever på fisket men har nu vuxit till en spansk småstad.
Denna charmiga och pittoreska stad har en härlig sandstrand som slutar vid en småbåts- och fiskehamn.
?La Villa? är känt för de originella husen, målade i olika pastellfärger. Husen var tidigare fiskarbostäder och skulle fiskarna komma vilse så kunde de lätt se de färgglada husen från havet och hitta hem igen. Villajoyosa har ett antal historiska byggnader och förr fanns det ett slott med ett vakttorn som varnade för fienden. Idag kan vi se rester av väggarna som är från 1600-talet.
Det finns en vacker gotisk kyrka där porten är en ingång till den gamla stadskärnan och det finns också romerska broar.
Gamla stan i Villajoyosa har blivit utnämnt av UNESCO som världsarv p.g.a. sina karakteristiska kvarter och stränderna lär vara de vitaste på hela Costa Blancas kust.
Bergskedjan ger ett bra skydd för kalla nordanvindar så klimatet är mycket behaglig här men i juli-augusti blir det väldigt varmt.
Det finns en del vandringsleder i olika svårighetsgrad men föredrar man det lite enklare så finns flera promenadstråk att välja mellan.
I riktning mot Benidorm går Cala walk över klippor och hamnen och söderut mot Alicante går Xarco walk, över Amadoriofloden på vackra stränder och förbi vakttornet. Båda dessa leder visar på historiska sevärdheter och de tar ca 2?3 timmar i vardera riktningen.

Marknadsplatsen hittar man i den gamla delen av Villajoyosa och marknaden är en äkta spansk med humana priser.
Här finns det mesta att köpa som kläder, smycken och lädervaror är speciellt prisvärt. I hamnen hålls de traditionella fiskauktioner varje kväll när fiskarna kommer in med sin fångst. Det är ett nöje att bevittna dessa livliga auktioner där krögarna budar om de bästa fiskarna.
I Villajoyosa kan man också besöka Valor, en av Spaniens äldsta och största chokladtillverkare. Här kan man få en intressant rundvandring, provsmaka och förstås köpa Spaniens godaste choklad, Valor.
Man får under rundvandringen veta att fabriken grundades av Valeriano Lopez Lloret redan år 1881 och att den femte generationen äger den nu och driver den dygnet runt med hjälp av 300 anställda.
Villajoyosa nås med bil på ca 30 minuter från Alicantes flygplats. Dessutom finns busservice och inte minst det smalspåriga tåget som förbinder Villajoyosa med Alicante i söder och Denia i norr. Här behövs ingen bil utan man klarar sig bra med kollektivtrafiken.

Objektnummer

TF-000587

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta