Länk kopierad!

Beskrivning

Kompakt nyrenoverad lägenhet

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

TF-000586

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
99 000 EUR
Plats
Benidorm, Benidorm, Costa Blanca, Spanien
Typ
Villa
KVM
48.0 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Kompakt nyrenoverad lägenhet

Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet i centrala Benidorm!

Lägenheten är liten och kompakt, men har fortfarande allt man kan tänkas behöva för en trevlig semester. Lägenheten ligger på markplan och har en mycket fin utsikt över en fontän och trädgården utanför. Invändigt finner ni ett helkaklat badrum med dusch direkt till vänster när man kommer in. Lite längre in finner ni ett litet, men fullt utrustat kök. Därefter finns en rejält sovrum med garderober och förvaringsutrymmen. Lägenheten har högt i tak och känns rymlig trots sina ringa kvadratmeter.

Sammanfattningsvis är detta är en perfekt semesterbostad för två personer!

Kontakta oss på SkandiaMäklarna Alicante för mer information om bostaden eller bokning av visning!

Beskrivning

KÖK
Köket är kompakt men fullt utrustat.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har installerat AC-aggregat och har fin utsikt över urbanisationens trädgård.

SOVRUM
Sovrummet är rymligt och har goda förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Badrummet är helkaklat och har dusch.

ÖVRIGT
Urbanisationen har ett stort och fint poolområde.

Fastighetsskatt (IBI) - xxx EURO/år
Samfällighetsavgift (Comunidad) - 55 EURO/månad

Internt objektnummer - A459

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 48.0 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Benidorm är staden som aldrig vilar! Från att varit ett litet fiskeläge som Benidorm var fram till 60-talet så är det idag ett av Costa Blancas största resmål och framförallt för engelsmän.
Tack vare bergen som skyddar från nordanvinden så har Benidorm det bästa medelhavsklimatet med en mycket behaglig temperatur om ca 18-20 grader på vintern vilket gör att du kan njuta av värmen och solen under hela året.
Benidorm har framförallt blivit känt för sina stränder med finkornig sand och det kristallklara vatten där vattentemperaturen håller sig på en behaglig nivå även under årets kallaste månader och gör det badbart. Stränderna Playa de Levante och Playa de Poniente är de längsta och mest kända.
Mellan dessa två stränder ligger Mal Pas som är en lugn vik med fin sand nära den gamla stadskärnan och hamnen och i norra Benidorm, där kusten börjar bli brant och mer svårtillgänglig, hittar man de ensliga naturvikarna Tio Ximo och La Almadrava. Från stränderna har man utsikt mot ön Illa de Benidorm, dit det även går båtturer från hamnen i gamla stan.
Förutom de fantastiska stränderna så finns två bra och trevliga golfbanor i närheten här finns också några av de största och bästa temaparkerna i Europa t.ex. Mundomar - djurpark med exotiska och marina djur, Aqualandia - vattenpark och Terra Mitica - upplevelseparken som inte saknar något.
I den centrala gamla stadsdelen finns tapasbarer och mer genuina spanska kök med många mysiga restauranger.
Norr och söder om den gamla stadskärnan står skyskraporna på rad och kvarteren är fyllda av turistbutiker, barer, nöjeshål.
Det finns en tågstation och en nybyggd busstation varifrån du snabbt och enkelt tar dig till de fina städerna utefter kusten. Tycker du om storstadslivet är detta definitivt staden för dig!

Benidorm är strategiskt belägen mellan storstäderna Valencia (13 mil) norrut och Alicante (5 mil) söderut. Att ta sig mellan Benidorm och flygplatsen i Alicante är lätt.
Flygbuss tar ca 1 timme och kostar runt 8 euro. Taxi tar ca 40 minuter och priset ligger på ca 80 euro. Fråga om priset i förväg. Kör man bil så tar det ca 40 minuter via AP-7 som är motorvägen.
Kommunikation: Benidorm är strategiskt belägen mellan storstäderna Valencia (13 mil) norrut och Alicante (5 mil) söderut. Att ta sig mellan Benidorm och flygplatsen i Alicante är lätt.
Flygbuss tar ca 1 timme och kostar runt 8 euro. Taxi tar ca 40 minuter och priset ligger på ca 80 euro. Fråga om priset i förväg. Kör man bil så tar det ca 40 minuter via AP-7 som är motorvägen.

Objektnummer

TF-000586

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta