Länk kopierad!

Beskrivning

PENTHOUSE PÅ NEW GOLDEN MILE

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

GKT MCM

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
399 000 EUR
Plats
New Golden Mile, Estepona, Costa del sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
0.0 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

PENTHOUSE PÅ NEW GOLDEN MILE

Nära till havet!

Rumsbeskrivning

Underbart takvåning på the new golden mile!

Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum och en stor härlig terrass i sydvästläge i början av Carretera de Istan, mitt emot Manolo Santanas Racquet Club.
Detta gated community är i medelhavsstil erbjuder mogna tropiska trädgårdar, en stor swimmingpool, barn pool, ett charmigt klubbhus med öppen spis och underhållnings område, även privata parkeringsplatser under tak för de som bor i communityt.

På entréplan välkomnas man av en hall, vardagsrum med öppen spis och tillgång till en solig terrass med pergola och panoramautsikt mot havet. Ett nyrenoverat modernt kök i öppen planlösning och en gästtoalett.
På andra våningen hittar man sovrummen och högst upp den soliga takterrassen där man kan njuta dagen lång!

Allmän information

UppdragsID

GKT MCM

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Antal badrum

2

Objektstyp

Villa

Beskrivning

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta