Länk kopierad!

Beskrivning

FANTASTISK VILLA MED POOL OCH HAVSUTSIKT

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

OK-008585

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 675 000 EUR
Plats
Marbella- Nueva Andalucia, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
293.0 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

FANTASTISK VILLA MED POOL OCH HAVSUTSIKT

Underbar villa!

Beskrivning

Välkommen till denna härliga villa i sydvästläge full av charm och karaktär i den övre delen av La Campana.

Fastigheten är i andalusisk stil och består av 4 sovrum och 4 badrum. Renoverades 2018 i modern stil och av hög standard. Det är det perfekta hemmet för dem som gillar att vara nära alla typer av bekvämligheter!

När du kommer in i fastigheten har du direkt tillgång till det öppna köket och vardagsrummet som är mycket rymliga och ger dig också direkt tillgång till tre olika terrasser. En mysig spansk uteplats, en loungeterrass för att njuta solen och en öppen terrass med stort matbord och grillplats. I din privata trädgård med uppvärmd pool kan du också njuta av solen och den vackra utsikt över havet hela dagen.


La Campana, som ligger på gränsen till Nueva Andalucía, är ett av de mest traditionella spanska områdena vid kusten. Det vi älskar med den här delen av Marbella är den charmiga bykänslan. När du går på gatorna finns alla bekvämligheter du kan behöva nära till hands. Det finns till exempel en slaktare, ett bageri, en blomsteraffär, en frukt- och grönsaksbutik och många lokala barer och restauranger. Dessutom ligger bekvämligheterna och golfbanorna i Nueva Andalucias Golf Valley såsom Las Brisas, Aloha Golf och Los Naranjos. Bara 2 km från stranden och till den väl berömda hamnen Puerto Banús.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Area 293.0 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

oliver.karlsson@skandiamaklarna.com

0034 653 702 669

Objektnummer

OK-008585

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta