Länk kopierad!

Beskrivning

Nyproduktion i privilegierade Limonar!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

MB-002671

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 050 000 EUR
Plats
Malaga kontoret, Costa del Sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
165.0 kvm
Terrass
ca 40 KVM
Rum
5 rum, varav 3-4 sovrum. 3 badrum.

Ansvarig säljare

Malin Billbäck
Ansvarig säljare Malin Billbäck

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktion i privilegierade Limonar!

Nu finns chansen att förvärva dina drömmars hus med detta nya spännande projekt i Limonar som erbjuder villor med diverse lösningar för att passa just er. Välj mellan olika planlösningar och högkvalitativa material. Ett modernt och funktionellt projekt med villor om 3 eller 4 sovrum där de stora terrasserna spelar huvudrollen. Designen är väl studerad för att behaga marknadens aktuella behov och maximera komforten. Utöver det har ni tillgång till ett professionellt team som hjälper till med val av planlösning, färg och andra modifieringar ni kan tänkas önska att göra.

De magnifika högstående villorna, designade för att njuta av en unik naturmiljö och dess privilegierade läge i hjärtat av Malaga gör detta till ett unikt projekt ni inte får missa.

Designen på villorna är modern, ren, minimalistisk, med raka och vinklade linjer som leker med volymerna och skapar fantastiskt genomgående ljus.
Designade för att dra fördel av naturligt ljus i söderläge och med fönster i storformat som sträcker sig från golv till tak, vilket ger en perfekt integration av vardagsrummet med terrassen, trädgården och utmärkt havsutsikt.

Rymliga rum, sovrumsvit, spektakulär privat veranda med direkt tillgång från vardagsrummet och köket, stor privat trädgård med pool. Privat garage med plats för flertal bilar och förråd.

Villorna är belägna i ett privilegierat bostadsområde, en privilegierad miljö med alla tjänster till hands, ett exceptionellt väl anslutet område, bredvid de nya vägarna som förbinder Camino de los Almendrales med motorvägen som möjliggör åtkomst till alla punkter i staden på några minuter. Natur, komfort och tjänster i ett utvalt område fullt av liv.

Priser mellan 1.050.000 - 1.280.000 euro.
Yta mellan 165,67 - 187,04 kvm.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 165.0 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum. 3 badrum.

Exteriört

Pool: Privat infinity pool
Terrass: 40 kvm.
Beskrivning: Terrass från 40kvm-144kvm

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Avstånd

Sjukhus: 2 kilometer
Stormarknad: 1 kilometer
Centrum: 3 kilometer
Flygplats: 10 kilometer
Strand: 2 kilometer

Objektnummer

MB-002671

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta