Länk kopierad!

Beskrivning

Fantastisk villa - vacker utsikt över en grönskande natur och en glittrande Atlanten i horisonten.

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 EUR
Plats
Marmelete, Monchique, Algarve, Portugal
Typ
Villa
KVM
255.0 kvm
Tomt
ca 1 080 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 5 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk villa - vacker utsikt över en grönskande natur och en glittrande Atlanten i horisonten.

Fantastisk villa mitt i det gröna böljande landskapet i Monchique. SkandiaMäklarna Portugal presenterar en vacker och modern villa med 4 sovrum. Luxuös och privat fastighet med allt man kan önska sig.

Ett ljust och rymligt vardagsrum och matrum med öppen spis. Köket är väl utrustat med högkvalitativa produkter och med inredning i modern stil. Fyra rymliga och ljusa sovrum, alla med en-suite badrum.
På framsidan av villan har du en stor fin uteplats med uppvärmd pool och spektakulär utsikt och hela området.

Alla fönster är av märket Schuco med en mycket hög termisk prestanda och med okrossbart glas. Villan har även högteknologiskt säkerhets system och övervakningskamrer som du kan styra från din mobil.

Villan har 8 solpaneler installerade, golvvärme och kylning. Poolen är uppvärmd och har skydd för barn och husdjur. Fastighetens vattenförbrukning och poolvatten har ultraviolett behandlingssystem.
Villan har installerat Wi-Fi, centraldammsugare, vinkällare och egen brunn på tomten.

Ditt absoluta drömhus i paradis miljö. Perfekt för ett lugnt och avslappnat liv omringad av vacker natur. Fungerar även bra att köpa som investering för uthyrning.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 255.0 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum. 5 badrum.

Tomt

Storlek: 1 080 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Fasad: Puts
Fönster: Double glazing

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: A

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Serra de Monchique speglar det gamla Algarve, berörd men inte överkörd av modernitet, turism eller växande utveckling. En robust gammeldags känsla som lockar besökare och de som väljer att bosätta sig här. Lugnet, stillheten, den ständiga gröna miljön, folkets vänlighet och livets långsamma takt är tilltalande för många.
Serra de Monchique är ett utbrett utbud av branta vackra skogbeklädda kullar och dalar som sträcker över norra Algarve och in i södra Alantejo, från Sao Marcos de Serra till Aljezur. Historiskt bildade det en naturlig barriär mellan folken i Algarve och resten av Portugal. Algarves högsta berg mäter 902 meter över havet och från utkiksplatsen Foia har du en fantastisk utsikt över kusten ända bort till Faro.
Staden Monchique är liten och opretentiös, en sluttningskaskad av vita hus runt den centrala punkten; kyrkan. De smala, stenbelagda gatorna i stadens historiska centrum går kors och tvärs uppför och är kantade av restauranger och caféer och på det stora torget finns flera fina fontäner. En av fontänerna består av ett så kallat moriskt vattenhjul, ytterligare ett spår av en svunnen tid.
Turism och hantverk är två av de största inkomstkällorna i området. Monchique är även känt för sin honung och den goda Medronhon, ett destillat gjort på bär från smultronträdet.
Vad sägs om en dagstur genom de vackra kullarna och dalarna som slutar med en fantastisk måltid och ett glas Medronho!

Objektnummer

ME-000506

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta