Länk kopierad!

Beskrivning

Trevlig familjevilla centralt i Portimão!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
350 000 EUR
Plats
Portimão stad, Portimão, Algarve, Portugal
Typ
Villa
KVM
157.0 kvm
Tomt
ca 270 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevlig familjevilla centralt i Portimão!

Fin familjevilla med närhet till Portimão centrum och ett flertal vackra stränder.
Välkommen till en ljus och trevlig villa med trädgård och takterrass. Villan består av ett ljust och rymligt vardagsrum med matplats. Här har du stora fönsterparti som släpper in solen och ger rummet en ljus och rymlig känsla. rummet har även en öppen brasa. Köket är fullt utrustat och har ett eget mindre förråd i anslutning. Även här finns stora fönster som släpper in det härliga ljuset. En inbyggd frukost bar med plats för 4 personer. Här kan du njuta av färsk apelsinjuice till frukost och blicka ut över gården utanför.
Totalt har bostaden 3 rymliga sovrum varav ett av sovrummen med en-suite badrum. Ett av sovrummen ligger på bottenåningen tillsammans med vardagsrummet och köket.
Högst upp i fastigheten finns en takterrass med utsikt över området.
Ett rymligt garage med plats för en bil.

Fastigheten ligger i ett lugnt och trevligt bostadsområde när Portimão centrum. Här har du allt vad staden har att erbjuda i din närhet; skolor, affärer, marknader och sjukhus. Endast en kort bilfärd bort har du ett flertal stränder att välja mellan. Vad sägs om att spendera din dag Praia da Rocha med dess stora välkända strand eller någon av de mindre charmiga stränderna som gömmer sig mellan de dramatiska sandstensklipporna på väg till Alvor.

Här finns möjligheter för både permanent boende och/eller lång- och korttids uthyrning. Boka din visning idag!

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 157.0 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Tomt

Storlek: 270 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadstyp: 2 plan
Fasad: Puts
Fönster: Double glazing

Exteriört

Beskrivning: Takterrass

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Portimão ligger på den västra delen av Algarve och är en av de större städerna på kusten med cirka 70 000 invånare. Staden ligger skyddad längs kanten av Rio Arade som en gång var ingången från havet till Algarves dåvarande huvudstad Silves. Grekerna, fenicierna och kartagerna var alla tidiga handelspartners före den moriska ockupationen på 1100-talet och hamnen blomstrade. Det var först 1924 som staden blev känd som Portimão och fram till 1980-talet hade staden en stor fiskeindustri. Idag är turismen den stora inkomstkällan och i områden vid stränderna finns hotell och lägenheter att hyra för alla semesterfirare. Portimão har ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och staden har kvar sin gamla charm nere vid ?Zona Riberinha? där gamla byggnader och lokala fiskrestauranger kantar de små trånga kullerstensgatorna. På huvudgatan Alameda och i köpcentret Aqua shopping kan man fynda både kläder, skor och inredning.
Kanske den mest attraktiva delen av staden är promenadstråket som går längs flodstranden från småbåtshamnen till bron.
Naturligtvis är Portimão mest känd för den fantastiska stranden Praia da Rocha som är en av de mest imponerande sandstränderna på Algarvekusten. I den östra delen av stranden finns resterna av fortet från 1600-talet, Forte da Santa Catarina, vars terrasser erbjuder en fantastisk utsikt över stranden och floden.

Avstånd

Hav: 2 kilometer
Sjukhus: 3 kilometer
Golfbana: 1 kilometer
Köpcenter: 2 kilometer
Stormarknad: 2 kilometer
Centrum: 2 kilometer
Flygplats: 60 kilometer
Pool: 0 meter
Strand: 2 kilometer

Objektnummer

ME-000505

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta