Länk kopierad!

Beskrivning

Fint radhus i lugnt område

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JO-002285

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
290 000 EUR
Plats
Fañabe, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Typ
Radhus
KVM
86.0 kvm
Terrass
ca 16 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Fint radhus i lugnt område

I Fañabe by har vi nu fått in ett trevligt radhus på tre våningar. När man kommer in på markplan har vi ett vardagsrum. Här finns det plats för soffa och tv hörna. Rakt framför förbi trappan har vi ett individuellt kök, härifrån har man en dörr som leder direkt ut till komplexets gemensamma områden. Köket har bra med skåp och luckor som ger bra med plats för förvaring. På denna våning har man också en toalett belägen under trappan. En trappa upp har vi två stora dubbelsovrum, båda har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. I huvudsovrummet finns det en utgång till en liten balkong. På denna våning finns det ett rymligt badrum med dusch. En trappa upp har vi en tvättavdelning och en hall som leder åt varsitt håll. Åt höger har vi en stor terrass på ca 16kvm, härlig plats för solstolar, matbord och bbq. Åt det andra hållet har vi en liten balkong med utsikt mot söder och Atlanten. Bostaden har en garageplats på ca 16 kvm och ett förråd som är lika stort. En perfekt bostad för familjen som behöver plats för förvaring, som vill bo centralt med närhet till allt. Skolor, läkare, fotbollsplan, affärer och busshållplatser ligger inom gångavstånd.

Spanien - Kanarieöarna - Teneriffa - Fañabe - La Retama

Beskrivning

Vi hälsar er välkomna till ett trevligt radhus på tre våningar. När man kommer in genom dörren kommer vi in till ett vardagsrum. Här finns det plats för soffa och tv hörna. Om vi går förbi trappan har vi ett individuellt kök, härifrån har man en dörr som leder direkt ut till komplexets gemensamma områden. Köket har bra med skåp och luckor som ger bra med plats för förvaring. På denna våning har man också en toalett belägen under trappan. En trappa upp har vi två stora dubbelsovrum, båda har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. I huvudsovrummet finns det en utgång till en liten balkong. På denna våning finns det ett rymligt badrum med dusch. En trappa upp har vi en tvättavdelning och en hall som leder åt varsitt håll. Åt höger har vi en stor terrass på ca 16kvm, härlig plats för solstolar, matbord och bbq. Åt det andra hållet har vi en liten balkong med utsikt mot söder och Atlanten. Bostaden har en garageplats på ca 16 kvm och ett förråd som är lika stort. En perfekt bostad för familjen som behöver plats för förvaring, som vill bo centralt med närhet till allt. Skolor, läkare, fotbollsplan, affärer och busshållplatser ligger inom gångavstånd.

Välkomna att kontakta oss på SkandiaMäklarna för mer information.

Länkar

360

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 86.0 kvm.
Information enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Energideklaration

Status: Beställd

Månadsavgift

Avgift: 30 euro / mån

Exteriört

Balkong: 3 kvm.
Terrass: 16 kvm.
Beskrivning: En härlig terrass med utsikt över Fañabes by och Atlanten. Det finns en liten balkong på andra sidan tvättavdelningen och hallen på översta våningen. Utsikt mot söder och Atlanten. Från huvudsovrummet finns det ännu en liten balkong.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 400 euro.

Övrigt

SkandiaMäklarna Teneriffa hjälper dig hitta rätt lägenhet, till rätt pris. Vi agerar både köp- och säljmäklare.

Tack vare våra goda kontakter hittar vi den bostad ni önskar även om ni inte finner den på vår hemsida. Vi agerar då som köpmäklare och representerar er i kontakten med säljare eller andra mäklare.

Hur vi kan hjälpa dig som köpare:
Hitta objektet du söker.
Förmedla en trygg affär.
Ordna med NIE-nummer, el- & vattenavtal osv.

Hur vi kan hjälpa dig som säljare:
Förmedla din bostad till våra kunder.
Marknadsföra din bostad på vår hemsida, och andra Svenska och internationella portaler
Förmedla en trygg affär.

Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av förmedling av lägenheter på Teneriffa. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi förmedlar din drömbostad på Teneriffa.

Avstånd

Hav: 4 kilometer
Sjukhus: 1 kilometer
Golfbana: 5 kilometer
Köpcenter: 50 meter
Stormarknad: 50 meter
Flygplats: 20 kilometer
Strand: 4 kilometer

Objektnummer

JO-002285

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta