Länk kopierad!

Beskrivning

Modernt radhus under uppbyggnad i São Bras de Alportel!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
495 000 EUR
Plats
Vilarinhos, São Brás de Alportel, Algarve, Portugal
Typ
Radhus
KVM
218.0 kvm
Tomt
ca 515 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 3 badrum.

Modernt radhus under uppbyggnad i São Bras de Alportel!

Modernt radhus strax utanför den charmiga staden São Brás de Alportel. Här erbjuds en lugn plats med närhet till alla nödvändiga bekvämligheter samtidigt som man kan njuta av avskildheten som landsbygden erbjuder. Önskar man shopping och bio, ligger Algarves största shopping center drygt 15 min härifrån och man har dessutom närhet till Faro flygplats.

Radhuset är byggt i modern och exklusiv design. Här presenteras ett ljust och rymligt vardagsrum och modernt kök i öppen planlösning. En direkt utgång till en stor uteplats och härlig trädgård. Köket kommer att vara fullt utrustat med ugn, mikrovågsugn, glaskeramik- eller gashäll, fläkt, diskmasing och kombinerad kyl och frys - med 4 års garanti.
På första plan finns ett stort sovrum med utgång till ytterligare en uteplats, samt ett badrum med badkar.
En våning upp finner vi ytterligare 3 sovrum. Ett av sovrum har en-suite badrum samt en walk-in closet och en direkt utgång till balkongen. Resterande två sovrum har båda inbyggd förvaring och utgång till balkong. Ett gemensamt badrum med dusch.

Fastigheten är även utrustad med centraldammsugare, förinstallation av luftkonditionering, ljudanläggning, öppen spis, elektriska persienner, dubbelglas fönster, solpanelr, videointercom och PTMax - larm (Inbrott, brand och översvämning)

För den som önskar finns det finns möjlighet att bygga en swimming pool i trädgården. Plats för två bilar i carport.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planlösningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 218.0 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum. 3 badrum.

Tomt

Storlek: 515 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 2022
Fönster: 2-glas

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: B

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: São Brás de Alportel ligger cirka 20 kilometer norr om Faro, Algarve. Staden ligger inom det bördiga området Barrocal framför kullarna i Serra do Caldeirão, bergskedjan som skiljer inlandet från kustregionen.
På 1800-talet var São Brás de Alportel ett världsomspännande centrum för korkproduktion. Idag har staden en liten charmig saluhall, gott om affärer och butiker, restauranger, kaféer, ett välsorterar turistinformationskontor, stormarknader, postkontor och bank.
Välskötta delar av ex-biskoparnas palats med dess fontän är öppna för allmänheten och stadens vackra kyrka har ett kapell med imponerande konstnärliga träsniderier utöver det vanliga.
São Brás de Alportel är även den perfekta basen för att upptäcka naturen med fågelskådning, vandring, guidade turer och mountainbike samtidigt som kusten med golfbanor, ridning och vattensporter inte är speciellt långt bort.

Avstånd

Hav: 24 kilometer
Sjukhus: 19 kilometer
Golfbana: 22 kilometer
Köpcenter: 1 kilometer
Stormarknad: 3 kilometer
Centrum: 3 kilometer
Flygplats: 22 kilometer
Strand: 24 kilometer

Objektnummer

AA-000498

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta