Länk kopierad!

Beskrivning

Stor villa med 6 sovrum i vackra och lugna Montes de Alvor!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 100 000 EUR
Plats
Alvor, Portimão, Algarve, Portugal
Typ
Villa
KVM
305.0 kvm
Tomt
ca 900 KVM
Rum
9 rum, varav 6 sovrum. 4 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor villa med 6 sovrum i vackra och lugna Montes de Alvor!

SkandiaMäklarna Portugal presenterar denna utmärkta villa belägen i det trevliga och lugna området Montes de Alvor. Montes de Alvor ligger alldeles vid ingången av Alvor och är känt för sitt lugn och en familjevänlig atmosfär. Här har du både skola, kvartersbutik och postkontor på gångavstånd. Med en 3 minuters bilresa kommer du in till Alvors charmiga centrum och vackra stränder.

Bostaden består av ett ljust och rymligt vardagsrum med öppen spis och matplats. Från vardagsrummet har du en vacker utsikt över Monchique berget. Köket är modernt med vit inredning och fullt utrustat. Fastigheten har 4 stora sovrum och totalt 4 badrum. Runt villan sträcker sig en stor och fin inhägnad trädgård med både fruktträd och en grönsaksträdgård. På uteplatsen finns ett utekök med inbyggd grill och plats att underhålla både familj och vänner. I trädgården finns även en pool och poolområde med söderläge.
På tomten finns även ett separat annex med vardagsrum, kök och två sovrum. Detta passar utmärkt när man har långväga gäster som stannar över.
Det finns luftkonditionering i alla rum.
Fastigheten är även utrustad med solpaneler för el och varmvatten. Tomten har även egen brunn som sänker kostnaderna avsevärt för vattenförsörjningen.
Villan säljs fullt möblerad.

ME-000491

Beskrivning

Fullt utrustat kök, luftkonditionering och solpaneler för varmvatten och el.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 305.0 kvm.

Rum

9 rum, varav 6 sovrum. 4 badrum.

Tomt

Storlek: 900 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2002
Byggnadstyp: 2 plan
Fasad: Puts
Fönster: Double glazing

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: B

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Fiskebyn Alvor ligger vid flodmynningen Rio Alvor. Även om jordbävningen utplånade det mesta av den traditionella moriska byn 1755, kan du fortfarande se rester av Alvors historia på platser som Igreja Matriz från 1500-talet med sina vackra Manueline bågar och pelare. Trots en stadig utveckling sedan turismens början på 1960-talet (särskilt på östra sidan) är byggnaderna främst låga och Alvor behåller sin charm med de smala kullerstensgatorna som leder ner till hamnen vid flodmynningens lagun.
Flodstranden i Alvor är kantad med palmer och flera trevliga strandbarer med rymliga uteserveringar där man kan njuta av Algarves oändliga sommardagar. Flodstranden måste vara en av Alvors mest idylliska miljöer. Här kan du se fiskebåtarna komma och gå medan du njuter av grillad färsk fisk på en av de många restaurangerna.
Alvors största strand, Praia de Alvor, ligger endast en kort promenad bort och är en lång härlig sandstrand med sanddyner. Den östra änden av stranden, som erbjuder lite skydd från några stora klippformationer kallas Praia de Três Irmãos. Det finns också flera hotell vid denna sida av staden. Även på höjden av säsongen finns det gott om plats på stranden för dig att ligga och koppla av. Vill du ha en god lunch finns det flera restauranger och snackbarer längs båda stränderna.

Avstånd

Hav: 3 kilometer
Sjukhus: 4 kilometer
Golfbana: 1 kilometer
Köpcenter: 4 kilometer
Stormarknad: 4 kilometer
Centrum: 4 kilometer
Flygplats: 56 kilometer
Pool: 5 meter
Strand: 4 kilometer

Objektnummer

ME-000491

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta