Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

MB-002573

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
425 000 EUR
Plats
Nerja, Nerja kontoret, Costa del Sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
70.0 kvm
Tomt
ca 641 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Ansvarig säljare

Malin Billbäck
Ansvarig säljare Malin Billbäck

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Villa med massor av potenial och stor trädgård i Fuente del baden!

Här finns möjligheten att skapa ditt drömhem i denna charmiga enplansvilla i Fuente del baden, endast 1,5 km från Nerja centrum.

Ytterdörren leder oss direkt in i köket med vita skåpluckor och blåa detaljer. Här erbjuds gasspis samt bra med förvaringsmöjligheter. Sedan kommer vardagsrummet där du välkomnas av en stor öppen spis och stora fönster. Här finns plats för matbord samt ytterligare en entrè med utgång till den 15 kvm stora terassen. Från vardagsrummet följer en korridor till vänster som leder oss till husets två sovrum. Båda sovrummen har inbyggda garderober samt plats för dubbelsäng. I korridoren mellan sovrummen finns badrum. Toaletten är separerad från själva badrummet. Möjligheten finns att sätta in toalett i badrummet, som i dagsläget har badkar och tvättställ, för att då utöka till två stycken badrum.

Nedanför terassen leder en trappan till garaget där det finns bra med plats för både förvaring och bil. Lång uppfart till huset gör det också möjligt att parkera bilen utomhus och förvandla garaget till vad man önskar.

Fantastisk trädgård finns på husets baksida med träd samt vackra buskar vilket gör det väldigt privat. På uteområdet finns också en bbq och goda möjligheter att gräva en privat pool. Huset kan behöva en viss upprustning då det inte har genomgått några renoveringar på senare år. Med en tomt på 641 kvm finns det goda möjligheter att bygga ut och skapa ett hem för just dig.

Fuente del baden är ett vackert område i Nerja där du enkelt kan ta dig ner till både havet och centrum med bil eller promenad. I centrum finns massvis av resturanger, barer, butiker och caféer samt fina stränder som ex populära Burriana beach. Dessutom endast 55 min från Malaga city, där du finner kultur, storstadsliv och flygplats.

Tveka inte att kontakta oss på Skandiamäklarna för mer information och visning!
Vi kan erbjuda digitala visningar på alla våra bostäder.

Beskrivning

Länkar

Calle Europa

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 70.0 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 1 badrum.

Tomt

Storlek: 641 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1986
Byggnadstyp: 1 plan

Exteriört

Terrass: 15 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Avstånd

Hav: 1 kilometer
Stormarknad: 500 meter
Centrum: 2 kilometer
Strand: 1 kilometer

Objektnummer

MB-002573

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta