Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Beskrivning

Fantastisk villa på Boavista Golf Resort.

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
520 000 EUR
Plats
Lagos stad, Lagos, Algarve, Portugal
Typ
Villa
KVM
160.0 kvm
Tomt
ca 282 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 4 badrum.

Fantastisk villa på Boavista Golf Resort.

Fantastisk villa på Boavista Golf Resort. Vill du bo på golfbana och omges av vacker natur och trädgårdar? Skandiamäklarna presenterar denna trevliga villa med 3 sovrum ett stenkast från det gemensamma poolområdet.
Villan har ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning till det moderna köket. Rummet vetter ut mot den vackra trädgården. Köket är fullt utrustat med kvalitets vitvaror från Ariston. Bostaden har tre stora och ljusa sovrum totalt, alla med eget badrum och en fin balkong med utsikt över området. Hela fastigheten är i hög standard och snyggt inredd med modern stil. Villan säljs fullt möblerad. Ägarna kan också dra nytta av hälsoklubben och spaet, gym, bastu, jacuzzi och en inomhuspool och även få bra rabatter på greenfee.

Boavista är en av Algarves allra bästa golf resorts med en riktigt härlig golbana och SPA med uppvärmd inomhuspool, jacuzzi och bastu.
Från Boavista har man nära till staden Lagos med alla sina välkända restauranger, caféer och barer, av vilka många i den trevliga gamla stadsdelen. Området runt Boavista har mycket att erbjuda med vacker natur och närhet även till den pittoreska byn Luz.

Boavistas klubbhus med sin restaurang, bar och lounge är en bekväm och trevlig plats för frukost, lunch och middag. Den stora soliga terrassen på 19:e bjuder en vacker utsikt över Lagosbukten samtidigt som man ser andra golfare avsluta sin runda på 18:e green.

Beskrivning

Fullt utrustat kök med vitvaror från Ariston. Villan säljs fullt möblerad.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 160.0 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 4 badrum.

Tomt

Storlek: 282 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadstyp: 2 plan
Fasad: Puts
Fönster: Double Glazzing

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: A

Exteriört

Pool: Communal Pool - Heated
Balkong: 14 kvm.
Terrass: 14 kvm.
Beskrivning: In the first floor all bedrooms have a balcony (14 sqm and 5 sqm).

Övriga byggnader

Garage - 25 sqm

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: I västra Algarve hittar du den historiska staden Lagos som är full med karaktär och har en kust med dramatisk och vacker natur. Det var härifrån man en gång seglade för att upptäcka världen och spåren av storhetstiden kan fortfarande ses då delar av den skyddande ringmuren ännu står kvar.
Lagos centrum består av mysiga gågator kantade av restauranger, caféer och barer. Det finns flera vackra stränder och de mest kända är Praia da Ana, Praia da Batata och den långa stranden Meia Praia. Lagos är ett populärt semester resmål men passar även utmärkt för året-runt boende. Här finns flera populära golfbanor och aktiviteter för hela året.
Är du nyfiken på hur det skulle vara att bo i Lagos? Kontakta oss på Skandiamäklarna Portugal så hjälper vi dig att hitta din drömbostad. Välkommen hem!

Avstånd

Hav: 3 kilometer
Sjukhus: 3 kilometer
Golfbana: 100 meter
Köpcenter: 3 kilometer
Stormarknad: 3 kilometer
Centrum: 3 kilometer
Flygplats: 81 kilometer
Pool: 20 meter
Strand: 3 kilometer

Objektnummer

ME-000456

Karta