Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JO-002209

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
257 500 EUR
Plats
Adeje, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Typ
Radhus
KVM
225.0 kvm
Terrass
ca 15 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Radhuset som har allt

I Jardín Botánico kan ni nu erbjuda ett fantastiskt radhus. Här bor man centralt i Adeje, på gångavstånd till affärer. På innegården av komplexet har man flera underbara pooler som sträcker sig längst med hela innergården. Här har man också en lekpark för barnen och toaletter. Radhuset har ett stort garage i anslutning till bostaden. En trappa upp finns ett individuellt kök, en toalett och ett vardagsrum med plats för soffa och tv hörna samt matbord. En trappa upp har vi två dubbelrum varav ett sovrum har egen balkong. På detta plan finns också ett badrum. En trappa upp har vi ytterligare ett sovrum, tvättavdelning och en underbar terrass med utsikt över hela komplexet och Atlanten i bakgrunden. Detta är ett perfekt boende för familjen som vill bo centralt men ändå känna sig som man är på semester i det fina poolområdet i en solsäng njutandes av Teneriffas fantastiska väder året om. Bostaden har larm och säljs delvis möblerad.

Spanien - Kanarieöarna - Teneriffa - Adeje - Jardín Botánico

Beskrivning

I Jardín Botánico kan ni nu erbjuda ett fantastiskt radhus. Här bor man centralt i Adeje, på gångavstånd till affärer. På innegården av komplexet har man flera underbara pooler som sträcker sig längst med hela innergården. Här har man också en lekpark för barnen och toaletter. Radhuset har ett stort garage i anslutning till bostaden. I garaget finns det gott om plats för en bil, cyklar och annan förvaring. En trappa upp finns ett individuellt kök, en toalett och ett vardagsrum med plats för soffa och tv hörna samt matbord. En trappa upp har vi två dubbelrum varav ett sovrum har egen balkong. På detta plan finns också ett badrum. En trappa upp har vi ytterligare ett sovrum, tvättavdelning och en underbar terrass med utsikt över hela komplexet och Atlanten i bakgrunden. Detta är ett perfekt boende för familjen som vill bo centralt men ändå känna sig som man är på semester i det fina poolområdet i en solsäng njutandes av Teneriffas fantastiska väder året om. Bostaden har larm och säljs delvis möblerad, det är bara att packa väskan och flytta in i detta fantastiska radhus och börja njuta av ditt nya liv i solen.

Länkar

360

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 225.0 kvm.
Information enligt säljaren.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Energideklaration

Status: Beställd

Månadsavgift

Avgift: 89 euro / mån

Exteriört

Pool: Ett härligt poolområde som sträcker sig längst med hela innergården, här finns även en barnpool. Härligt välskött poolområde med toaletter och lekpark för barnen.
Balkong: 4 kvm.
Terrass: 15 kvm.
Beskrivning: Från ett av sovrummen har men en balkong med utsikt mot Adeje och från terrassen uppe finns bbq och en fantastiskt utsikt över komplexets poolområde och Atlanten i bakgrunden

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 330 euro.

Övrigt

SkandiaMäklarna Teneriffa hjälper dig hitta rätt lägenhet, till rätt pris. Vi agerar både köp- och säljmäklare.

Tack vare våra goda kontakter hittar vi den bostad ni önskar även om ni inte finner den på vår hemsida. Vi agerar då som köpmäklare och representerar er i kontakten med säljare eller andra mäklare.

Hur vi kan hjälpa dig som köpare:
Hitta objektet du söker.
Förmedla en trygg affär.
Ordna med NIE-nummer, el- & vattenavtal osv.

Hur vi kan hjälpa dig som säljare:
Förmedla din bostad till våra kunder.
Marknadsföra din bostad på vår hemsida, och andra Svenska och internationella portaler
Förmedla en trygg affär.

Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av förmedling av lägenheter på Teneriffa. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi förmedlar din drömbostad på Teneriffa.

Avstånd

Hav: 5 kilometer
Sjukhus: 2 kilometer
Golfbana: 2 kilometer
Köpcenter: 1 kilometer
Stormarknad: 300 meter
Centrum: 50 meter
Flygplats: 22 kilometer
Pool: 50 meter
Strand: 5 kilometer

Objektnummer

JO-002209

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta