Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
880 000 EUR
Plats
Praia da Luz, Lagos, Algarve, Portugal
Typ
Villa
KVM
0 kvm
Tomt
ca 732 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Magnifik villa med 4 sovrum och fantastisk havsutsikt endast ett par minuter från Praia da Luz!

Magnifik villa med 4 sovrum ett stenkast från Praia da Luz. Belägen i en återvändsgränd i ett lugnt område endast ett par minuter från byn Luz centrum.

Fastigheten öppnar upp med en stor och inbjudande entré som fortsätter in till en ljus och rymlig matplats och ett fullt utrustat kök. De 4 sovrummen ligger på markplan. Alla rummen är stora och rymliga, två av dem med ensuite badrum.

En trappa upp ligger det stora vardagsrummet. Här kan hela familjen samlas framför den öppna spisen. Här har du även en gästtoalett.
Villan är utrustad med luftkonditionering.

Runt fastigheten sträcker sig en vacker trädgård med flera uteplatsen där man kan välja att njuta av Algarvesolen eller söka skugga under de varmaste dagarna på sommaren.
Poolområdet är skyddat av höga murar som gör det privat och insynsskyddat. I detta område hittar du även en utedusch, gott om plats för solstolarna och grillplats.
Från flera av uteplatserna och terrasserna har du en fantastisk havsutsikt över den oändliga Atlanten.
På tomten finns även ett garage.

Villan säljs möblerad

Vila da Luz är en populär och omtyckt liten by alldeles i närheten av Lagos. Här finns vacker natur och möjligheter till diverse vattensporter. Närheten till golfbanan ger området en enorm fördel för den som vill investera eller bo i Luz.
Här har du nära till all bekvämligheter med restauranger, barer och mataffärer på nära håll.

Boka din visning idag!

Beskrivning

Fullt utrustat kök. Luftkonditionering.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Tomt

Stor privat tomt med pool.
Storlek: 732 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1989

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Praia de Luz ? ?Ljusets strand!?Om man följer kusten från Lagos kommer man till Luz, en vacker och gemytlig liten by med en stor och fantastisk strand. Här är husen perfekt integrerade med fiskarnas små stugor. På stadens högsta punkt står Igreja da Luz de Lagos, vars historia går hela vägen tillbaka till 1500-talet. I kyrkan står en unik dopfont med sju hörn som symboliserar de sju sakramenten. Från Luz fästning från 1600-talet kan man njuta av den fantastiska havsutsikten. Fästningen är nu inredd med en restaurang där man kan frossa i kustens alla läckerheter.
Luz kombinerar ett underbart klimat, utsökt mat och en välkomnande atmosfär. Byn är charmig, anspråkslös och sträcker sig runt den härliga stranden. Både besökare och de permanenta invånarna njuter av den hemtrevliga atmosfären och spenderar varma sommardagar på ett av de trevliga caféerna eller med att koppla av på stranden.

Avstånd

Hav: 1 kilometer
Centrum: 1 kilometer

Objektnummer

TK-000447

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta