Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 190 000 EUR
Plats
Carvoeiro, Lagoa, Algarve, Portugal
Typ
Villa
KVM
242 kvm
Tomt
ca 3 007 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 3 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

4 rumsvilla med pool och tillhörande extra tomt i populära Quinta Dos Salicos

Denna mycket rymliga villa med stora sällskapsytor har 3 sovrum och två våningar med en total byggyta på 303 m2.
Tomten på 3007 m2 inkluderar en extra tomt på 1500 m2 med en spektakulär trädgård. På extratomten finns även möjligheten att bygga ett hus på cirka 250 m2. Den fristående fastigheten har finish av hög kvalitet och erbjuder maximal integritet. Villan ligger i det lugna bostadsområdet Quinta Dos Salicos 5 minuters bilfärd från Nobels internationella skola och den härliga lilla byn Carvoeiro. Flera mycket populära stränder och golfbanor hittar man inom 5-15 minuters bilresa. Faros flygplats nås på 45 minuter med bil.

I anslutning till huvudentrén ligger 2 sovrum med tillhörande badrum med dusch/badkar. Här finner man även ett stort härligt uterum med ett litet vattenfall och granatäpple träd som endast kan nås inifrån huset. Från korridoren direkt innanför huvudentrén leds man upp till "master be droom en suite" med 2 egna balkonger. En med fantastisk utsikt norrut mot Lagoa och Monchique berget. Den andra med utsikt utsikt i sydlig riktning där man även kan glimta lite av havet. Från altan poolside njuter man av dom härliga omgivningarna med utsikt mot Seismarias och Portimao. Även vindsnurrorna borta i Aljezur syns vid klart väder.

Längre fram i korridoren leds man in i det stora öppna vardagsrummet/loungen med stora fönster med härlig ljusinsläpp. Braskamin med fläkt ger skön värme vintertid. Från vardagsrummet/loungen finner man flera utgångar med stora skjutdörrar till bland annat poolen, täckta matterassen samt den öppna ytan i öst där frukosten avnjuts i morgonsolen. Matsalen som ligger i anslutning med vardagsrummet har ett speciellt tak i gammal "morisk stil" vilket skapar en härlig känsla och ger karaktär till rummet.

Köket, fullt utrustat med en köksö når man antingen via matsalen eller via tvättstugan och ingången från norra sidan på huset.

På norra sidan av huset hittar man även garaget samt en toalett med ingång utifrån.

Utanför huset finns en pool på 8 x 4 meter, en pergola samt en naturskön tomt som ger ett trevligt lugn.

Det finns även ett poolhus med lite utrymme till förvaring. Poolpumpen finns i anslutning till poolhuset.

Beskrivning

Fullt utrustat kök, gasspis, diskmaskin, luftkonditionering i sovrummen samt vardagsrummet, öppen spis/kasset, golvvärme i master badrum, dubbelglas i alla fönster och dörrar, myggnät vid alla fönster och dörrar, vattenburna element i hela huset, Paxfläktar installerade i 2 av badrummen, indragen fiber. Poolpump.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 242 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 3 badrum.

Tomt

Uppdelad i två separata tomter. Huvudtomt på 1507 kvm med fastighet och extra tomt på 1500 kvm med tillstånd at bygga ca 250 kvm.
Storlek: 3 007 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2003
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Platta på mark
Fasad: Puts
Tak: Betongpannor
Fönster: 2 glas
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten med septic tank

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: B

Exteriört

Terrass: 62 kvm.
Beskrivning: Finns även ett uterum på 36 kvm

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

4 500 SEK varav:
Försäkring: 800 SEK
VA: 1 200 SEK
Elektricitet: 2 500 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 1 600 SEK.

Taxeringsvärde

Skatt/avgift: 1 600 SEK.

Renoveringar

2017 sattes det in en insats/kasset på 6 kW till öppna spisen. Monterades även in en AC i alla sovrum. 2020 målades köket om och en köksö sattes på plats. Poolen fogades om 2020. 2020 sattes ytterligare en AC in i vardagsrummet.
2021 byttes gasbrännaren till centralvärmen och varmvatten.

Närområde

Allmänt om området: Skandiamäklarna Portugal säljer bostäder i hela Algarve och Lissabon. Ett av våra områden längs den vackra Algarvekusten är Carvoeiro.
Carvoeiro är en pittoresk och charmig semesterort i Algarve. Orten är omgärdad av de karaktäristiska sandstensklipporna och byns smala kullerstensgator är kantade av restauranger, barer, butiker och caféer. Mitt i byn ligger Carvoeiros torg i direkt anslutning till den vackra stranden med dess klippor.
I Carvoeiro hittar du en härlig blandning av traditionella vitkalkade hus och lyxiga privata villor. Den charmiga byn passar perfekt för den golfintresserade då den har ett flertal högklassiga golfbanor i närheten.

Avstånd

Hav: 3 kilometer
Golfbana: 4 kilometer
Köpcenter: 2 kilometer
Stormarknad: 2 kilometer
Centrum: 3 kilometer
Flygplats: 55 kilometer
Strand: 3 kilometer

Objektnummer

TK-000443

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta