Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 925 000 EUR
Plats
Carvoeiro, Lagoa, Algarve, Portugal
Typ
Villa
KVM
250 kvm
Tomt
ca 650 KVM
Rum
8 rum, varav 0-6 sovrum. 4 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

"Oceanfront" villa med 180 grader panorama utsikt över Atlanten.

Fantastisk "oceanfront" villa i den charmiga lilla staden Carvoeiro.
Här har du en 180 grader panorama utsikt över Atlanten och de dramatiska sandstensklipporna som ramar in stränderna längs kusten. En utsikt och vy som inte kommer att kunna förstöras.

Fastigheten byggdes i mitten av 60 -talet och är unik i sin design. Högt i tak, stora rum, öppet utrymme, havsutsikt från alla rum - det behövs bara en liten ansiktslyftning för att återigen vara en fantastisk egendom med stark karaktär.

Huset, med sitt karaktäristiska utseende, designades och byggdes med fokus på att rymma en stor familj och dess framtida generationer. Det är roligt och lite knäppt med stora och generösa rum, öppna planlösningar för alla gemensamma utrymmen som vardagsrum, matsal och den stora terrassen med sin otroliga utsikt.
Det rymliga köket med separat frukostdel är tillräckligt stort för att hela familjen ska kunna njuta av att äta frukost och mellanmål tillsammans. Här har du direkt tillgång till den stora innergården/terrassen med inbyggd grill som även ligger i anslutning till vardagsrummet och matsalen. Och återigen kan vi inte låta bli att nämna den hisnande havsutsikten!

Fastigheten behöver lite TLC (Tender Love and Care) för att hjälpa den att komma tillbaka till sin forna lyster och speciella karaktär. Villan har enorma möjligheter och med några mindre modifieringar kommer dess unika design att framhävas.

Ett ovärderligt läge som är svårt att få tag på.
Väl värd att besöka!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planlösningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 250 kvm.

Rum

8 rum, varav 0-6 sovrum. 4 badrum.

Tomt

175m2 privat parkering för 6 bilar
Storlek: 650 kvm.

Energideklaration

Status: Beställd

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Skandiamäklarna Portugal säljer bostäder i hela Algarve och Lissabon. Ett av våra områden längs den vackra Algarvekusten är Carvoeiro.
Carvoeiro är en pittoresk och charmig semesterort i Algarve. Orten är omgärdad av de karaktäristiska sandstensklipporna och byns smala kullerstensgator är kantade av restauranger, barer, butiker och caféer. Mitt i byn ligger Carvoeiros torg i direkt anslutning till den vackra stranden med dess klippor.
I Carvoeiro hittar du en härlig blandning av traditionella vitkalkade hus och lyxiga privata villor. Den charmiga byn passar perfekt för den golfintresserade då den har ett flertal högklassiga golfbanor i närheten.

Avstånd

Hav: 100 meter
Centrum: 500 meter

Objektnummer

AS-000442

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta