Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
950 000 EUR
Plats
Carvoeiro, Lagoa, Algarve, Portugal
Typ
Villa
KVM
197 kvm
Tomt
ca 995 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 5 badrum.

Gångavstånd till centrum och havsutsikt - Centralt i Carveiro.

Fantastisk villa med havsutsikt med endast fem minuters gångväg från Carvoeiros centrum med sina restauranger, barer och vackra strand.
Endast ett stenkast från Carveiros centrala del finner du denna vackra villa full med karaktär byggd på 995 kvadratmeter stor inhägnad tomt. Fastigheten är byggd i hög kvalité och är välisolerad. Den består av tre våningar med en byggnadsyta på 345 kvadratmeter och byggd som en sutterängvilla i en av Carveiros pittoreska kullar.

Bostaden öppnar upp med en massiv ytterdörr i vackert trä och en välkomnande hall med en trappa som leder ner de nedre våningsplanen. På entré våningen finns ett rymligt kök med matplats, tvättstuga/skafferi och direkt tillgång till uteplatsen och poolområdet. Köket har en utmärkt stor ugn men behöver i övrigt behövs viss uppdatering av inredningen.
På samma våning finns ett stort och rymligt vardagsrum med plats för matsal och ett vackert ljusinsläpp från de stora fönsterna. Ute på terrassen kan man njuta av en vacker havsutsikt.

En trappa ner ligger de fyra sovrummen, alla rymliga och med inbyggda garderober och eget duschrum. Master bedroom har även en egen klädkammare. Två av sovrummen har direkt tillgång till terrassen med panoramautsikt medan de andra två utgång till trädgården.

Längst ner i huset ligger garaget med plats för 3 bilar, mycket utrymme för förvaring och en avdelad hörna med plats för ett hemmagym och förinstallation för en jacuzzi.
Trädgården har flera uppväxta palmträd, en garageinfart och gott om plats för utveckling av en mer genomgående trädgård. Poolen har en vacker design med vattenfall och stora stenblock som inger en romantisk och naturlig atmosfär. Poolen är vid behov av viss renovering men kan vara riktigt vacker under kvällen med välplacerad belysning. Bredvid poolen, under pergolan kan man avnjuta sina måltider med familj och vänner. Uteplatsen är utrustad med både grill och ved ugn.

Fastigheten är utrustad med solpaneler, tvåglasfönster, elektriska fönsterluckor, videointercom, automatisk garageport och ett säkerhetssystem med videoövervakning som skickas direkt till din mobiltelefon app.
Med ett perfekt läge så nära Carvoeiro centrum och kusten är detta ett perfekt hus med mycket karaktär.

Beskrivning

Fastigheten är utrustad med solpaneler, tvåglasfönster, elektriska fönsterluckor, videointercom, automatisk garageport och ett säkerhetssystem med videoövervakning som skickas direkt till din mobiltelefon app.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 197 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum. 5 badrum.

Tomt

Storlek: 995 kvm.

Byggnadstyp

3 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: 3 plan i souterräng
Fönster: Tvåglas

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D

Exteriört

Pool: Vacker pool med natursten och belysning
Beskrivning: Balkong längs sidan av huset som öppnar upp med en större terrass. Här finns plats för utemöbler och man har havsutsikt.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Skandiamäklarna Portugal säljer bostäder i hela Algarve och Lissabon. Ett av våra områden längs den vackra Algarvekusten är Carvoeiro.
Carvoeiro är en pittoresk och charmig semesterort i Algarve. Orten är omgärdad av de karaktäristiska sandstensklipporna och byns smala kullerstensgator är kantade av restauranger, barer, butiker och caféer. Mitt i byn ligger Carvoeiros torg i direkt anslutning till den vackra stranden med dess klippor.
I Carvoeiro hittar du en härlig blandning av traditionella vitkalkade hus och lyxiga privata villor. Den charmiga byn passar perfekt för den golfintresserade då den har ett flertal högklassiga golfbanor i närheten.

Avstånd

Hav: 1 kilometer
Stormarknad: 2 kilometer
Centrum: 900 meter
Flygplats: 55 kilometer

Objektnummer

TK-000440

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta