Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 400 000 EUR
Plats
Almádena, Lagos, Algarve, Portugal
Typ
Villa
KVM
477 kvm
Tomt
ca 3 500 KVM
Rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor egendom med typisk portugisisk arkitektur!

I Almadena på den vackra västra delen av Algarve ligger denna fantastiska egendom uppdelad i 4 bostäder. På den 3500 kvadratmeter stora tomten ligger två hus, vägg i vägg som tillsammans har totalt 7 sovrum och 5 badrum, 2(3) kök med separat matplats, 2 vardagsrum med öppen spis, 2 stora matsalar, separat tvättstuga och stort skafferi. På tomten finns även de gamla stallängorna inredda med 2 stycken T1/studio lägenheter (kök, sovrum och badrum). Ett 600 kvadratmeter stort garage inklusive en förrådsyta på 54 kvadratmeter som även den kan konverteras till en lägenhet. Vindsutrymmet i garagebyggnaden är på 24 kvadratmeter och skulle också kunna inredas till en studio lägenhet om så önskas.

Runt fastigheterna sträcker sig en vacker trädgård med uppvuxna träd och vinrankor. Här finner du även en generös pool som kan nyttjas under alla Algarves soliga sommardagar. Tomten har en egen vattenbrunn som används till poolen och all bevattning av trädgården.
Är du sugen på att baka ditt eget surdegsbröd eller göra hemmalagad pizza finns det en stor ved ugn i anslutning till garaget.

Fastigheten har funnits i familjens ägo i tre generationer och man kan känna historians vingslag mellan de 80 cm tjocka väggarna i den äldsta byggnaden. Nu är den stora och rymliga egendomen till salu och med den finns det oändliga möjligheter. Allt som behövs är en enkel upprustning, lite målarfärg, fantasi och drömmar. Fastigheterna skulle passa utmärkt som B&B eller varför inte ett botiquehotell med sitt fantastiska läge i anslutning till N125, den lokala vägen som går mellan byarna och städerna längs hela Algarvekusten. Lagos med sitt stora utbud av stormarknader, tågstation, småbåtshamn, flera fantastiska restauranger och butiker ligger inom 10 minuters bilfärd. 10-15 minuters körväg tar dig till de båda charmiga kuststäderna Praia de Luz och Burgau.
Eller varför inte ta en promenad genom jordbruksmarkerna och njuta av det öppna landskapet. Inom 45-50 minuter kommer du till de underbara stränderna med sina dramatiska klippor som kännetecknar den västra delen av Algarve.

Beskrivning

The property has also 2 brand new individual T1 studios/apartments.
Main house (A) has wall thickness of up to 80cm that supports a constant indoor temperature around 22 degrees.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 477 kvm.

Tomt

Storlek: 3 500 kvm.

Byggnad

Vatten och avlopp: Landområdet har egen vatten källa som andvänds till både bevattning av tomten samt till att fylla poolen.
The property has a very large private water tank that supplies all water to the garden as well as the pool.

Energideklaration

Status: Beställd

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: I västra Algarve hittar du den historiska staden Lagos som är full med karaktär och har en kust med dramatisk och vacker natur. Det var härifrån man en gång seglade för att upptäcka världen och spåren av storhetstiden kan fortfarande ses då delar av den skyddande ringmuren ännu står kvar.
Lagos centrum består av mysiga gågator kantade av restauranger, caféer och barer. Det finns flera vackra stränder och de mest kända är Praia da Ana, Praia da Batata och den långa stranden Meia Praia. Lagos är ett populärt semester resmål men passar även utmärkt för året-runt boende. Här finns flera populära golfbanor och aktiviteter för hela året.

Objektnummer

AS-000439

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta