Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 160 000 EUR
Plats
Ferragudo, Lagoa, Algarve, Portugal
Typ
Radhus
KVM
148 kvm
Tomt
ca 195 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 3 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggd villa med fantastisk utsikt över floden Arade!

Nyproduktion centralt i den vackra och charmiga fiskebyn Ferragudo!
Som en av tre nyproducerade villor ligger denna designade bostad ritad av den välkända studion Marlene Uldschmidt Architects (vinnare av Residetial Interior premiums Architizer 2014) med ett utmärkt läge mitt i den charmiga lilla fiskebyn. Här har du nära till alla bekvämligheter, stränder och centrum men trots detta en lugn och avslappnad atmosfär.
Bostaden består av 3 sovrum med 3 ensuite badrum, modernt och vackert designat kök och vardagsrum, privat pool och garage. Bostaden har en rymlig terrass i anslutning till köket. Högts upp på takvåningen finns en terrass och en takträdgård med pool och en fantastisk panoramautsikt över byn, floden Arade och över både Ferragudos och Portimãos marinor.

Påbörjad konstruktion: Mars 2021
Beräknad byggtid: 24 månader

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planlösningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 148 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 3 badrum.

Tomt

Storlek: 195 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 2021

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E

Exteriört

Pool: Privat pool på takterrassen
Terrass: 89 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Ferragudo är en liten och traditionell by som ligger vid mynningen av Rio Arade, tvärs över från Portimão. Det är en pittoresk liten by fortfarande till viss del fylld av traditionella fiskarhem som ligger som en vacker siluett mot himlen. Runt bytorget finns flera caféer där invånarna samlas och njuter av smakerna, dofterna och Algarves soliga väder. Vandrar man ner till stranden närmast byn ser man fortet São João de Arade. Det byggdes på 1400-talet och användes först som ett utkikstorn men blev på 1600- och 1700-talet en del av fästningarna som skyddade mynningen av floden.
Det finns flera härliga stränder i Ferragudo, Praia Grande och Praia do Pintadinho för att nämna två. Byn har även flera kända golfbanor på nära håll och mellan Ferragudo och Carvoeiro ligger Carvoeiro Club de Tenis.
Känns det lockande att bo i Ferragudo? Hör av dig till oss på Skandiamäklarna Portugal så hjälper vi dig att hitta din drömbostad, kanske just i Ferragudo!

Objektnummer

TK-000399

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta