Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

MB-001964

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
950 000 EUR
Plats
Nerja
Typ
Villa
KVM
500 kvm
Tomt
ca 2 500 KVM
Rum
6 rum, varav 4 sovrum. 3 badrum.

Ansvarig säljare

Malin Billbäck
Ansvarig säljare Malin Billbäck

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Villa El Baden

Villa El Baden är helt klart ett unikt boende som erbjuder det där lilla extra när det kommer till detaljer. Ni finner fina detaljer såsom dekorativ mosaik i kombination med ett vackert galleri.

Fastigheten är i visst behov av renovering men är idag i fullt beboligt skick.

Tomten är väl tilltagen och erbjuder grönskande planteringar året om och en privat pool. Här har man viss havsutsikt men från takterrassen har ni utsikt över både berg och hav.

Bostadshuset består av 4 sovrum varav ett i dagsläget består av en walk-in closet, 3 badrum, bibliotek, vardagsrum och ett konstgalleri. Utöver bostadshuset finner ni ett gästhus och garage.

Bostadshuset består av ca 390 m2, garage ca 75 m2 och gästhus ca 40 m2.

För mer information och visning kontakta oss redan idag!

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 500 kvm.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum. 3 badrum.

Tomt

Storlek: 2 500 kvm.

Exteriört

Pool: Privat

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: Nerja är en charmig, genuin andalusisk stad med sina vitkalkade hus, palmer och färgglada blommor. Gamla stans slingrande gränder är ett hem för många tapasbarer, restauranger och små butiker som leder ner till den berömda Balcón de Europa där du har en oslagbar panoramautsikt över kusten mot Afrika. Nerja har ett härligt klimat med milda vintrar och behagliga sommardagar då staden skyddas av bergskedjan Sierra Almijara. Bergen skapar vackra vyer i kontrast med det turkosa Medelhavet. Tack vare det gynnsamma klimatet med mer än 300 soldagar om året så odlas här en mängd med subtropiska frukter så som mango, apelsin, avokado, vindruvor och oliver. Landskapet erbjuder bra vandringsleder i bergen och fina badvikar med små grottor längst den välbevarade kustremsan. Här finns även en del större stränder, exempelvis Playa de Burriana som kantas av restauranger och barer. En av Spaniens mest populära och spektakulära platser, Cueva de Nerja, finner du ca 10 minuter från Nerja. Ca 55 minuters bilfärd från Malaga.

Objektnummer

MB-001964

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy