Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JA-007884

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 290 000 EUR
Plats
Marbella - Benahavis, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
196 kvm
Tomt
ca 514 KVM
Rum
6 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stora Ekologiska Villor med Magisk Utsikt i Benahavis!

Beskrivning

Denna nyproduktion består av 13 lyxvillor belägna i Benahavis och är i full harmoni och kontakt med den naturliga miljön.
På grund av tomtens förhöjda läge har dessa villor den bästa utsikten över havet och all privatliv och exklusivitet som du behöver.

En nybyggd villa inbjuder dig att leva och njuta av alla dina sinnen. Den magnifika utsikten, designen, privata pooler och skuggade pergolaområden kombineras med mer än 5 000 m² anlagda utrymmen med trädgårdar och fruktträdgårdar. Det är en naturlig oas omgiven av skog, fruktträd och blommor men ändå bara ett stenkast från kosmopolitiska städer och de lokala tjänster som tillhandahålls.

Alla trädgårdar är utformade så att du kan odla dem på vilket sätt du än väljer, antingen helt själv eller få professionell rådgivning. Alternativt kan det överlåtas till proffsen så att du kan njuta av den årliga skörden.
Det är tydligt att dessa villor verkligen är speciella och unika, var och en med en individuell design och ett äkta konstverk. Noggrant tänkta och välgrundade material ger värme och kompletterar arkitekturen. En autentisk livsfilosofi återspeglas i 2000-talets hem med perfekt sammansmältning mellan modernitet och essensen en naturlig balans med de finaste materialen.
Villorna har utformats enligt den senaste tekniken. Fönsterväggar från golv till tak skapar en ständig dialog mellan husens inre skönhet och det omgivande landskapets skönhet.
Nyproduktionen har BREEAM®-certifiering för att bygga hållbarhet, världens högsta utmärkelse.
Det ligger vid foten av Benahavis och omges av några av de bästa golfbanorna på Costa del Sol, såsom Atalaya Golf & Country Club, Paraiso Golf, Guadalmina och Los Arqueros som Marbella Club. Området erbjuder mer än 70 banor och det är den ledande destinationen i Europa för älskare av denna sport.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 196 kvm.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Tomt

Storlek: 514 kvm.

Exteriört

Pool: 32 kvm egen pool
Balkong: 88 kvm.
Terrass: 150 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Avstånd

Köpcenter: 0 meter

Objektnummer

JA-007884

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy