Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JA-007874

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
600 000 EUR
Plats
Marbella stad, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
236 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
6 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stort Hus i Gamla Stan i Marbella

Beskrivning

Välkommen till detta stora hus anno 1940 på bästa läge i Gamla Stan i Marbella. Huset är i behov av renovering. Huset kan anses som en utmärkt investeringsmöjlighet för Dig som vill bygga om det till små lägenheter eller göra ett hostel. Vindsutrymmet erbjuder stor takhöjd med utgång till terass.

På bottenplan återfinns en stor hall och innanför hallen fortsätter ett stort utrymme med kök och bad på höger sida. En trapp upp hittar Du en liten utility-terass, ett badrum samt hall, ett vanligt sovrum och ett jättestort sovrum. Från hallen på detta plan går en trappa upp till vinden med tillhörande terass.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 236 kvm.

Rum

6 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1940

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig! Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska. För mer information i ditt bostadssökande kontakta jonas.ankarsand@skandiamaklarna.com

Objektnummer

JA-007874

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy