Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JA-007848

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 400 000 EUR
Plats
Marbella stad, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
360 kvm
Terrass
ca 130 KVM
Rum
8 rum, varav 6 sovrum. 6 badrum.

Med license att driva hotell eller som lyxig bostad.

Helt renoverad villa om 360 kvm med egen pool. Härbor Du kungligt eller driver ett boutiquehotell

Beskrivning

Denna unika fastighet i Marbellas historiska stadskärna var en gång ett stort familjehem och används nu som ett boutiquehotell. Detta är ett underbart tillfälle för den nya ägaren att antingen fortsätta verksamheten som ett hotell eller att njuta av fastigheten själv. Interiören i fastigheten är otroligt vacker, Marbella och särskilt dess Gamla Stad har lockat besökare i årtionden pga av dess charm. Denna unika fastighet i Marbella historiska stadskärna består av 6 sovrum och 6 badrum. Alla rum har terrasser eller balkong, varav den största har en jacuzzi. Du kan koppla av på takterrassen på toppen av huset och njuta av vacker utsikt över staden. Unika funktioner inkluderar utsmyckade trätrappor, mahogny och klinkergolv och en privat pool.. Handikappanpassat rum med badrum finns. Skönheten och unika funktionerna i denna fantastiska fastighet måste ses för att uppskattas. Bortsett från affärsmöjligheten som erbjuds här kommer du att köpa en del av Marbellas historia i ett hem fullt av rustik charm. Ring oss idag för att ordna en visning på denna unika fastighet i i Gamla stan i Marbella. För den som vill driva det som hotell är det vår att nämnas att fastigheten som ligger granne är till salu. En fastighet om 200 kvm där 10 stycken hotellrum kan inrymmas. På det viset skulle en ny ägare få 16 hotellrum med otroligt vacker inramning för ca 3 mn EUR.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 360 kvm.

Rum

8 rum, varav 6 sovrum. 6 badrum.

Exteriört

Pool: Egen magisk pool på innergård
Balkong: 100 kvm.
Terrass: 130 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Objektnummer

JA-007848

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy