Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JA-007852

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 EUR
Plats
Marbella - Marbesa, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
165 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
5 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbar Villa på 1:a raden stranden, Marbesa!

Beskrivning

Denna vackra villan har blivit totalrenoverad till en hög standard och har 4 sovrum, 4 badrum med 2 ensuites plus gästtoalett, fullt utrustat kök med vinkyl. Utomhus duschrum och förvaring. Golvvärme i vardagsrum och badrum!

Första våningen består av 3 sovrum och 3 badrum och terrass med fantastisk havsutsikt hela vägen till Afrika, mycket rymligt vardagsrum med öppet kök.
Från vardagsrummet finns en stor terrass med vacker trädgård som gränsar till stranden.

Villan ligger i ett komplex med 24 villor som delar en stor gemensam pool och rymliga gemensamma trädgårdar, utmärkt familjevilla. Beläget i en av de vackraste villaområdena på Marbella stranden.

Bara inom några steg från sandstränderna Marbesa, Marbella, lätt gångavstånd till 5 strandrestauranger, Cabopino hamnen och den världsberömda Nikki Beach.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 165 kvm.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum. 4 badrum.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig! Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska. För mer information i ditt bostadssökande kontakta jonas.ankarsand@skandiamaklarna.com

Objektnummer

JA-007852

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy