Länk kopierad!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JA-007729

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
349 950 EUR
Plats
Marbella - Cabopino, Marbella, Costa del Sol, Spanien
Typ
Villa
KVM
132 kvm
Terrass
ca 40 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 3 badrum.

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Jättefint Radhus med utsikt över Hav!

Beskrivning

Radhus byggd 2007 i tre våningar. Består av 3 sovrum, 2 badrum och gästtoalett. Söderläge med sol hela dagen. Stor privat trädgård. Fullt utrustat kök, öppen spis, marmorgolv, tre terrasser med fantastisk panoramautsikt över havet, utsikt över golf, säkerhetsluckor, garderober, central luftkonditionering varm / kall på varje våning, parkering för två bilar. Trädgårdar och pool. Stort Townhouse i utmärkt skick. Endast 1,8 kilometer Cabopino strand.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 132 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 3 badrum.

Exteriört

Terrass: 40 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig! Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska. För mer information i ditt bostadssökande kontakta jonas.ankarsand@skandiamaklarna.com

Objektnummer

JA-007729

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy