Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Beskrivning

Välplanerad villa som andas en andalusisk känsla

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

MB-000049

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
360 000 EUR
Plats
La Herradura, Almuñécar kontoret, Costa Tropical, Spanien
Typ
Villa
KVM
282.0 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
8 rum, varav 5 sovrum. 3 badrum.

Ansvarig säljare

Malin Billbäck
Ansvarig säljare Malin Billbäck

Välplanerad villa som andas en andalusisk känsla

Villa med tre våningar om fem sovrum, tre toaletter, två kök samt två allrum.

Beskrivning

I natursköna Punta de la Mona finner du denna villa, som erbjuder ett boende med traditionell andalusisk stil. Disponerad på tre våningar, har du tillgång till både balkong och takterrass, och tack vare villans smarta planlösning finns det även möjlighet att hyra ut det nedersta planet som en separat lägenhet.

Då du når villan möts du av dess fina fasad med vita väggar och tegelklädda fönstervalv. Här tillhandahålls också en privat trädgård med pool.

Vidare finner vi villans interiör, som präglas av vita väggar och ljust kakelgolv. Genomgående för villan är ett generöst ljusinsläpp och lättmöblerade ytor med fina detaljer. Här finner vi exempelvis dörrkarmar i trä, valvformade fönster och fina, vita pelare.

Då du gör entré i bostaden når du en hall som leder in till kök och vardagsrum åt ett håll, och badrum samt sovrum i den andra riktningen. Det luftiga vardagsrummet har stora fönster och utgång till balkongen, som har utsikt över villans trädgård med pool. Villans kök erbjuder stora arbetsytor och skåpsluckor i trä. I direkt anslutning till köket finns även ett tvättrum med utrymme för både tvättmaskin och torkställ.

Entréplanet tillhandahåller tre sovrum; varav två med privata balkonger. På detta plan finner du även en toalett samt ett helkaklas badrum. I badrummet har du tillgång till både toalett, handfat samt badkar.

Ett plan upp finner vi ytterligare ett allrum, samt den trevliga takterrassen. Här kan du ta del av solen under ett stort antal timmar, och har dessutom utsikt över havet.

En trappa ner från entréplanet finner du ytterligare två sovrum, ett badrum, vardagsrum samt kök med tillhörande förrådsrum. Även detta plan har ett fint ljusinsläpp samt vitmålade väggar. I ett av sovrummen har du tillgång till en stor inbyggd garderob, och i badrummet finner du ett badkar samt helkaklade väggar och golv. Tack vare planets separata ingång finns möjlighet att hyra ut denna våning som en egen lägenhet.

Punta de la Mona är en charmig urbanisation belägen på en udde i närheten av La Herradura. Områdes karakteriseras av vacker natur och dess trevliga hamn, som omges av klippor. Inom promenadavstånd finner du La Herradura, som erbjuder en fantastisk strand med tillhörande restauranger och kaféer.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Villa

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 282.0 kvm.

Rum

8 rum, varav 5 sovrum. 3 badrum.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Objektnummer

MB-000049

Karta