Länk kopierad!

Beskrivning

Välplanerat townhouse med terrass och uteplats

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

HF-000220

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
137 000 EUR
Plats
El Campello, Alicante, Costa Blanca, Spanien
Typ
Radhus
KVM
92.0 kvm
Tomt
ca 0 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Välplanerat townhouse med terrass och uteplats

Trevligt townhouse med balkong och uteplats i en fin urbanisation belägen i El Campello, en ort som är levande året om. Här finns tre sovrum, två badrum samt vardagsrum och kök. I El Campello finns goda kommunikationer med både buss och spårvagn (TRAM) som tar dig vidare både norr- och söder ut. Välkommen hem.

Beskrivning

Varmt välkommen till El Campello och detta trevliga townhouse med balkonger och uteplats. Här bor man med närhet till hav, strand och grönområden men också liv och rörelse i stadskärnan Alicante. I närområdet finns affärer, restauranger och caféer. Goda kommunikationer med spårvagn (TRAM) och buss.

Townhouset disponeras enligt följande:

- Entrén öppnar direkt upp mot det trevliga vardagsrummet med plats för sällskapsdel och matplats. Fint ljusinsläpp från fönster mot den privata uteplatsen. Platsbyggda hyllor ger fina förvaringsmöjligheter. Luftkonditionering.

- Rymligt kök med förvaring i både över- och underskåp bakom en vit slät skåpsexteriör. Arbetsytor på vit bänkskiva. Utgång till pation där det finns gott om ytor för förvaring, här finns också en tvättho och varmvattenberedare. Köket är utrustat med diskho, spis, ugn, mikrovågsugn, kylskåp och frys samt tvättmaskin.

- Gästtoalett utrustad med toalett och handfat.

Våning 1
- Sovrum 1 är rymligt och har plats för dubbelsäng samt sängbord. Från rummet finns också en mindre privat balkong i soligt läge. Garderobsförvaring. Luftkonditionering.

- Sovrum 2 har ett lugnt läge och är idag möblerat med två enkelsängar.Fint ljusinsläpp från fönster. Gott om förvaring i platsbyggd garderob.

- Fräscht helkaklat badrum i sober färgsättning utrustat med toalett, handfat, bidé och badkar. Fönster för både ljusflöde och ventilation.

Våning 2
- Master bedroom (sovrum 3) med badrum en suite. Platsbyggda garderober ger gott om förvaringsmöjligheter. Utgång till takterrassen i ett trevligt läge med mycket sol, här finns plats för loungemöbler.

Badrummet som ligger i anslutning till sovrummet har en ljus färgsättning och är utrustat med toalett, handfat och dusch.

Sammanfattningsvis: Ett charmigt hus i spansk stil men som samtidigt passar den mer skandinaviska smaken. Här finns gott om gemensamma ytor utomhus för trevliga middagar eller timmar i solen. Välkommen hem.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Area 92.0 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 2 badrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1993

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

34 euro varav:
Samfällighet: 34 euro

Comunidad (Samfällighet)

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Närområde

Allmänt om området: El Campello är en charmig spansk mindre stad ungefär en mil norr om Alicante. Här bor man med närhet till både stadskärnan Alicante, natursköna områden närmare bergen och med havet och stränder som närmsta granne.
Utbudet av restauranger, mataffärer och shopping är stort. Kommunikationerna är goda och Alicante city nås på dryga 20 minuter via spårvagnen (TRAM). Närhet till flertalet olika golfbanor gör området populärt för golfintresserade.
Flygplatsen ligger tre mil bort och nås både via fina småvägar och motorvägen på endast 20 minuter.
Välkommen till Costa Blanca!
Övrigt: Pris: 137 000 euro
Suma (fastighetsskatt): 263,94 euro/år
Comunidad (samfällighet): 34 euro/månad
Internt objektnummer: A168

Objektnummer

HF-000220

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta