Länk kopierad!

Beskrivning

Renoverad lägenhet i Pueblo Rocio

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

MB-002612

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
150 000 EUR
Plats
Nerja, Nerja, Costa del Sol, Spanien
Typ
Bostadsrätt
KVM
40 kvm
Terrass
ca 4 KVM
Rum
2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Ansvarig säljare

Malin Billbäck
Ansvarig säljare Malin Billbäck

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad lägenhet i Pueblo Rocio

Strax norr om centrala Nerja finner vi det trevliga Pueblo Rocio, och denna toppfräscha lägenhet! Här kan vi presentera en bostad som varsamt renoverats i tidsegen stil, med med gedigna materialval, smarta lösningar och ljus färgsättning. Med lägenhet kommer dessutom tillgång till ett härligt poolområde inramat av grönskande palmträd, varifrån du har fin med utsikt över bergen!

Lägenheten är disponerad över två rum och kök, varav ett sovrum, ett badrum samt ett ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med kök. Då du gör entré i bostaden når du en hall som leder vidare in till vardagsrummet, samt dörrar till sov-samt badrummet.

Det rymliga sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng och kommer med smarta förvaringslösningar i form av ett inbyggt klädskåp som ramar in fönstret. Utöver detta finns även ytterligare en inbyggd garderob i rummet.

Helkaklat badrum med smakfulla och ljusa materialval samt en lyxig takdusch. Även här finns goda förvaringsmöjligheter i tillhörande badrumsskåp.

I hjärtat av bostaden finner vi det härliga vardagsrummet, som tack vare stora fönster samt öppen planlösning andas en känsla av ljus och rymd. Här finns plats för både soffa samt ett mindre matbord, och från vardagsrummet har du även direkt utgång till lägenhetens balkong, som bjuder på västerläge. Njut av middagar i lugn och kvällssol, med Nerjas stadspuls endast ett stenkast bort!

Nerja är en charmig, genuin andalusisk stad med sina vitkalkade hus, palmer och färgglada blommor. Gamla stans slingrande gränder är ett hem för många tapasbarer, restauranger och små butiker som leder ner till den berömda Balcón de Europa där du har en oslagbar panoramautsikt över kusten mot Afrika. Nerja har ett härligt klimat med milda vintrar och behagliga sommardagar då staden skyddas av bergskedjan Sierra Almijara. Bergen skapar vackra vyer i kontrast med det turkosa Medelhavet. Tack vare det gynnsamma klimatet med mer än 300 soldagar om året så odlas här en mängd med subtropiska frukter så som mango, apelsin, avokado, vindruvor och oliver. Landskapet erbjuder bra vandringsleder i bergen och fina badvikar med små grottor längst den välbevarade kustremsan. Här finns även en del större stränder, exempelvis Playa de Burriana som kantas av restauranger och barer. En av Spaniens mest populära och spektakulära platser, Cueva de Nerja, finner du ca 10 minuter från Nerja. Ca 55 minuters bilfärd från Malaga.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Area 40 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Byggnad

Vatten och avlopp: Kommunalt

Energideklaration

Status: Beställd

Exteriört

Terrass: 4 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

31 euro varav:
Samfällighet: 31 euro

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Avstånd

Sjukhus: 2 kilometer
Stormarknad: 650 meter

Objektnummer

MB-002612

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta