Länk kopierad!
Bilder

Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Beskrivning

En guldklimp i centrum

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

JO-002230

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
189 000 EUR
Plats
Los Cristianos, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
43 kvm
Balkong
ca 10 KVM
Rum
2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

En guldklimp i centrum

På Calle Ramon Pino kan vi nu erbjuda en fantastisk takvåning mitt i denna charmiga by. Här har man liv och rörelse runt omkring sig, uppe på femte våningen störs man dock inte av livet nere på gatan. Man tar hissen ner och är mitt i centrum av Los Cristianos. Los Cristianos var från början en liten fiskeby som idag har växt och blivit en av Teneriffas absolut populäraste resmål och många önskar sig att en dag kunna investera i en bostad i denna vackra gemytlig by. Här finns en av Teneriffas mest populäraste strand, las Vistas. Bostaden har ett ljust sovrum med inbyggd garderob, i rummet finns både ett fönster och en trevlig fransk balkong. Badrummet är rymligt med dusch och tvättmaskin. Köket har vita skåp och luckor och går i öppen planlösning mot vardagsrummet, köket delas från kök till vardagsrummet med en frukostbar. Köket har ett fönster över köksbänken vilket gör att det kommer in mycket naturligt ljus i bostaden. Vardagsrummet är rymligt för en soffgrupp och Tv. Från vardagsrummet kommer vi ut till ett fantastiskt uterum. Här spenderas den mesta tiden under dagen. En underbar plats att sitta och dricka sitt morgonkaffe och kanske löser man ett korsord, eller bara låter blicken vila ut över Atlanten och Los Cristianos hamn. Här kan man följa med båtarna som lägger till och ut från hamnen. Man har översikt över byn och vid olika aktiviteter som nyårsfyrverkerierna då sitter man på första parkett.

Information enligt säljaren

Spanien - Kanarieöarna - Teneriffa - Los Cristianos - Gloria Maria

Beskrivning

Vi hälsar er varmt Välkomna till Gloria Maria, mitt i centrala Los Cristianos. Vi kan nu erbjuda en fantastisk takvåning mitt i denna charmiga stad. Gloria Maria som ligger på Ramon Pino har en genuin spansk prägel, här bor det många olika nationaliteter där de flesta är långtidsboende eller permanentboende. Bostaden har ett ljust sovrum med inbyggd garderob, i sovrummet finns både ett fönster och en fransk balkong, vilket gör att det både är ljust och luftigt. Ett rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Köket har vita skåp och luckor och går i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket delas från kök till vardagsrummet med en frukostbar. Köket har ett fönster över köksbänken vilket gör att det kommer in mycket naturligt ljus i bostaden. Vardagsrummet är rymligt för en soffgrupp och Tv. Från vardagsrummet kommer vi ut till ett fantastiskt uterum. Här spenderas den mesta tiden under dagen. En underbar plats att sitta och dricka sitt morgonkaffe och lösa ett korsord kanske, eller bara låta blicken vila ut över Atlanten och Los Cristianos hamn. Här kan man följa med båtarna som lägger till och ut från hamnen. Man har översikt över byn och vid olika aktiviteter som nyårsfyrverkerierna sitter man på första parkett. Kan man tänka sig en bättre plats att duka upp ett långbord för en middag i goda vänners lag. Här sitter man som "on the top of the world" och kan se staden vakna till liv för kvällen då alla ljus och lampor tänds, utsikten över hamnen och Atlanten är magisk.

Man tar hissen ner och är mitt i centrum av Los Cristianos som är fullt av affärer, restauranger, järnhandel, apotek, busstation etc. Los Cristianos otroligt omtyckta strandpromenad, här kan man gå och strosa, kanske stannar man till vid ett fik eller en glassbar. Man kanske rent av promenerar ett par minuter och hälsar på hos Svenska Kyrkan och kan unna sig en kanelbulle och en kopp kaffe. Från Los Cristianos hamn går det dagligen turer till de olika grannöarna och mängder av olika dagsturer för att se delfiner, dyka eller fiska. Det finns något för alla smaker och intressen. Los Cristianos var från början en liten fiskeby som idag har växt och blivit en av Teneriffas absolut populäraste resmål med sin fantastiska strand Las Vistas, som är handikappanpassad med ramper ner till stranden och solsängarna. Många önskar sig att en dag kunna investera i en bostad i denna vackra gemytliga by. Kanske är det Din tur nu.

Bostaden säljs möblerad, sängar och möbler i uterummet är nya. Det finns även tillgång till WiFi i huset.
Missa inte denna trevliga lägenhet, välkomna att kontakta oss på SkandiaMäklarna på Teneriffa för mer information och bokningar av visningar.

Information enligt säljaren

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

360

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Hiss finns.

Storlek

Boarea 43 kvm.
Information enligt säljaren.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum. 1 badrum.

Energideklaration

Status: Beställd

Månadsavgift

Avgift: 60 euro / mån

Exteriört

Balkong: 10 kvm.
Beskrivning: Bostaden har en fransk balkong från sovrummet och ett underbart stängt uterum med utsikt över hela Los Cristianos, hamnen och Atlanten.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 152 euro.

Övrigt

SkandiaMäklarna Teneriffa hjälper dig hitta rätt lägenhet, till rätt pris. Vi agerar både köp- och säljmäklare.

Tack vare våra goda kontakter hittar vi den bostad du önskar även om du inte finner den på vår hemsida. Om du vill kan vi också agera mellanhand mellan dig och andra mäklare.

Hur vi kan hjälpa dig som köpare:
Hitta objektet du söker.
Förmedla en trygg affär.
Ordna med NIE-nummer, el- & vattenavtal osv.

Hur vi kan hjälpa dig som säljare:
Förmedla din bostad till våra kunder.
Marknadsföra din bostad på vår hemsida, och andra Svenska och internationella portaler
Förmedla en trygg affär.

Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet av förmedling av lägenheter på Teneriffa. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi förmedlar din drömbostad på Teneriffa

Avstånd

Hav: 180 meter
Sjukhus: 700 meter
Golfbana: 3 kilometer
Köpcenter: 500 meter
Stormarknad: 50 meter
Centrum: 0 meter
Flygplats: 19 kilometer
Strand: 180 meter

Objektnummer

JO-002230

Karta