Länk kopierad!

Beskrivning

SÄLLSYNT LÄGE OCH TILLFÄLLE!

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

OK-001889

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
325 000 EUR
Plats
Estepona Stad, Estepona, Costa del Sol, Spanien
Typ
Lägenhet
KVM
118.6 kvm
Terrass
ca 16 KVM
Rum
3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Ansvarig säljare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

SÄLLSYNT LÄGE OCH TILLFÄLLE!

MAGISK HAVSUTSIKT!

Beskrivning

Nu är en mycket trevlig penthouse duplex i det hett eftertraktade Puerto Paraiso till salu! I lugna och genuina Estepona, med havet vid dina fötter och marinan utanför fönstren, blir det sällan bättre än så här..

Den ljusa och luftiga våningen har fri och unik utsikt, med bergen i norr och den afrikanska kusten i söder. I öster ser man de andalusiska stränderna sträcka ut sig långt bortom Marbella. Drick ditt morgonkaffe på någon av de två ljuvliga balkongerna och följ de små fiskebåtarna, när de stävar ut på det glittrande havet för att inhämta den pinfärska fångsten. Eller kanhända är Estepona marina som vackrast, när den badar i kvällssolen och måsarna följer båtarna in i hamnen.

Du stiger in i en rymlig hall på ett exklusivt marmorgolv som återfinns i hela bostaden. Därefter ligger ett stort och luftigt vardagsrum och den nedre balkongen. Här finns även det fullt utrustade köket med fräsch och delvis ny utrustning. På entréplanet finns även en WC, samt den vackra och gedigna trappan till övervåningen. I det övre planet finns en mindre hall med förråd. Master bedroom är mycket generös i storlek och man har en oslagbar utsikt även från sängkanten! I detta rum finns även en välbyggd walk-in-closet. Från hallen leder en passage till det helkaklade badrummet, samt till ett stort gästrum med rymliga garderober. Båda sovrummen har självklart anslutning till balkongen.

Allt du behöver finns bokstavligen runt hörnet!
Ta hissen ner till poolen eller trappan till restaurangerna på gatan nedanför. På fem minuterspromenad-avstånd, ligger den vackra och långgrunda Cristo Beach som just nu får en uppdatering av sin beach bar och restaurang. I denna härliga bostad med sin lugna och sköna atmosfär, kan du koppla av och njuta av kanske det allra bästa läget i Estepona!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer info samt bilder!?
Email: Mai.vu@skandiamaklarna.com
Mobil: +34 645 416 291

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Lägenhet

Våning / hiss

Hiss finns.

Storlek

Boarea 118.6 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum. 2 badrum.

Exteriört

Terrass: 16 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

Växel: +34 654 606 432

Avstånd

Hav: 100 meter
Stormarknad: 400 meter
Pool: 0 meter
Strand: 500 meter

Objektnummer

OK-001889

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta