Länk kopierad!

Beskrivning

Välbevarad pärla i vitkalkad by

Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.


Objektnummer

MB-001618

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
112 000 EUR
Plats
Algarrobo, Nerja, Costa del Sol, Spanien
Typ
Radhus
KVM
80.0 kvm
Terrass
ca 35 KVM
Rum
4 rum, varav 3 sovrum. 1 badrum.

Ansvarig säljare

Malin Billbäck
Ansvarig säljare Malin Billbäck

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välbevarad pärla i vitkalkad by

Välkommen till det gemytliga Algarrobo och detta väl tilltagna Townhouse! Här bor du i genuina kvarter som präglas av vitkalkade hus, vackra kullerstensgator och detaljerade balkonger dekorerade med färgglada växter. På en av byns lugna gågator finner vi detta townhouse, som erbjuder ett traditionellt andalusiskt boende med god standard. Bo i ett hus som andas historia och personlighet, med tillgång till två terrasser och underbar utsikt över havet, de grönskande kullarna och byns vitkalkade hus!

Huset är fördelat över två våningar samt takterrass, och kommer med tre sovrum, ett badrum, ett allrum, kök samt ytterligare en terrass. Genomgående för bostaden är vita väggar och ljust kaklat golv.Här finner du även vackra, områdestypiska detaljer, som dörrar och dörrkarmar i mörkt trä och fina räcken av smidesjärn på de härliga terrasserna.

Då du gör entré i bostaden når du det ljusa allrummet, som erbjuder plats för soffgrupp samt ett större matbord. Från allrummet har du direkt ingång till köket samt ett av sovrummen. Köket har helkaklade väggar och golv och erbjuder gott om förvaring i tillhörande köksskåp.

Det luftiga sovrummet används idag idag som förråd, men erbjuder gott om utrymme för en säng samt garderob. Utöver detta rum finns även ytterligare ett förrådsrum på ned nedre planet.

Via en trappa tar du dig upp till husets andra plan, där det tillhandahålls ytterligare två sovrum, ett badrum, samt en trevlig södervänd terrass. De båda sovrummen erbjuder goda förvaringsutrymmen i rymliga klädskåp samt ett fint ljusinsläpp från stora fönster. I det större sovrummet ryms en dubbelsäng, och här har du även utgång till en härlig balkong med söderläge.

Helkaklat badrum med ett inbyggt badkar samt ett rymligt badrumsskåp.

På bostadens översta plan finner du utrymme för tvättmaskin samt ett behändligt handfat. Härifrån har du även utgång till den fantastiska takterrassen, som erbjuder underbar utsikt över hav, berg och omgivande bebyggelse. Njut av sol och sociala tillställningar på den privata terrassen, samtidigt som du ser ut över havet, Algarrobos vitkalkade husfasader och de grönskande berg som ramar in byn.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Typ

Radhus

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 80.0 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum. 1 badrum.

Exteriört

Terrass: 35 kvm.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i euro/månad om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Avstånd

Centrum: 0 meter
Strand: 2 kilometer

Objektnummer

MB-001618

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta